Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Smartphones 5 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Samsung brengt geliefde Galaxy S21 feature naar oudere modellen

Samsung schuift regelmatig features van hun nieuwe telefoon door te schuiven naar de oudere modellen. Ook bij de Galaxy S20 en Note 20.

De Samsung Galaxy S20 en Note 20 waren natuurlijk de vlaggenschepen van het Koreaanse merk totdat afgelopen winter de S21 op de markt kwam. Die telefoons werken natuurlijk nog steeds uitstekend, maar de Koreaanse fabrikant wil de ervaring nog een beetje beter maken. Het brengt daarom een functie van de Galaxy S21 naar de Galaxy S20 en S20 Note. Een service die Samsung vaker doet bij oudere modellen.

Samsung zorgt voor nog betere video op de S20

Dit keer gaat het om de Director’s View op de Samsung Galaxy S21. Met die functie is het mogelijk om tegelijkertijd op te nemen met zowel de camera’s aan de achterkant als die aan de voorkant. Zo zorg je ervoor dat je tijdens het opnemen van een video de volledige controle hebt.

De functie was al beschikbaar op de Samsung Galaxy S21, maar komt zoals gezegd nu ook naar de Galaxy S20 en S20 Note. Je kunt je dus nu echt Steven Spielberg of Christopher Nolan voelen met de nieuwe functie.

Samsung Galaxy S21 Ultra: 5 redenen om de smartphone (niet) te kopen

Zo krijg je de update op je Galaxy S20

Voor de Director’s View hoef je niet lang meer te wachten. De nieuwe functie op de Galaxy S20 modellen wordt tegelijkertijd uitgerold met de nieuwe veiligheidsupdate in mei.

Toch heeft de functie een iets andere naam op de Samsung Galaxy S20 en S20 Note. Daarop heet het Dual Recording. Hoewel het niet helemaal de Director’s View is, heeft het echter wel gewoon dezelfde functies.

Heb je toch liever de nieuwe Samsung Galaxy S21, of S21 Ultra? Dat kunnen we best wel begrijpen. Wij hebben de duurste variant vergeleken met de iPhone 12 Pro Max. Wil je weten welke wij de beste vinden? Check onze video dan hieronder!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Phone Arena

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!