Jelle van Es
Jelle van Es Games 5 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

PlayStation 5 kopen mislukt? Gelukkig komen er exclusieve sneakers!

Het scoren van een PlayStation 5 is eigenlijk zo goed als onmogelijk. De voorraad is er nauwelijks en als er een drop is, dan zijn ze vaak binnen luttele seconden uitverkocht. Wat dat betreft doet het ons denken aan exclusieve sneakers.

En bam, zie daar het geweldige bruggetje voor deze post. Want Sony heeft aangekondigd dat er binnenkort gloednieuwe PlayStation 5-sneakers op de markt komen. Daarmee wordt andermaal samengewerkt met Nike en basketbalster Paul George.

PlayStation 5-sneakers van Nike komen er aan

Paul George is samen met Kawhi Leonard de belangrijkste speler van de Los Angeles Clippers, die dit jaar een gooi willen doen naar het kampioenschap. Dan moeten ze wel afrekenen met heel wat goede team in de Western Conference. En bovendien moeten ze dit jaar niet choken op het moment dat het echt nodig is. Maar dan spreek ik misschien iets veel als een fan van de Clippers. Naast zijn liefde voor basketbal, is Paul George ook een game-liefhebber, waarmee hij al vaker samen heeft gewerkt met Sony. En dat doet hij nu weer met deze nieuwe PlayStation 5-sneakers.

De PG 5 PlayStation 5 colorway is het resultaat van deze samenwerking. Hij is gemaakt door designers van Nike en PlayStation, waarbij Yujin Morisawa specifiek bij naam wordt genoemd. Morisawa is ook verantwoordelijk geweest voor de stijl van de PS5, dus het is tof om te zien dat hij zich ook met dit project bezig houdt. De kleuren van de sneaker komen over met die van de populaire spelcomputer. Daarnaast vind je op de zijkanten van de sneaker de iconische figuurtjes van de PlayStation-controller.

Het witte van de PS5 (Afbeelding: Sony)

Lastig om te scoren

De PG 5 PlayStation 5 colorway moet op 14 mei worden uitgebracht. De vorige modellen van Paul George waren snel uitverkocht, waardoor dit een echte PS5-sneaker lijkt te worden. Het enige dat je kunt doen, is op 14 mei naar de website van Nike gaan en hopen dat je daar op tijd bent.

De nieuwe sneakers van NBA-basketballer Paul George zijn echte musthaves ❤️

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!