Army of the Dead: Snyder onthult bizarre scene die te heftig is voor Netflix

Films & Series Jeroen Kraak 4 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Army of the Dead is een van de grote titels die naar Netflix komt. Regisseur Zack Snyder heeft een bijzonder detail over de film gedeeld.

De laatste maanden ging het natuurlijk vooral over Zack Snyder’s Justice League. Desondanks komt er snel nog een film van de beroemde regisseur aan. Army of the Dead staat vanaf 21 mei gewoon op Netflix.

Army of the Dead komt eraan!

Army of the Dead is de nieuwe zombiefilm van Zack Snyder. Verwacht dus absoluut niet een film die voor kinderen geschikt is. Je denkt natuurlijk meteen aan liters bloed en afgescheurde ledematen. Desondanks kon de film nog veel gruwelijker zijn dan nu het geval is. Zack Snyder onthult in een interview dat hij een scène uit de film heeft gehaald omdat het te extreem was.

Naar de film wordt flink uitgekeken. Natuurlijk komt het ook door alle aandacht rondom Justice League, waardoor de filmmaker weer vol in de picture is. In Army of the Dead zien we Dave Bautista die op missie wordt gestuurd naar Las Vegas. Daar moet hij samen met andere huurlingen een kluis beroven in een stad die inmiddels is overgenomen door zombies. Verwacht dus veel actie.

De zombiewereld van Las Vegas op Netflix

Zack Snyder heeft beloofd dat Army of the Dead een echt pure zombie-film wordt. Las Vegas is daarvoor natuurlijk een ideale locatie. We zullen dan ook verschillende Elvis-imitators, casino’s en andere typische kenmerken van Las Vegas.

Zack Snyder had nog iets meer in petto voor Army of the Dead en dat kunnen we vrij opmerkelijk noemen. “We hadden een scène waarin een mannelijke stripper zat met een enorme penis waar een hap was uitgenomen. Dat was net iets teveel van het goede,” laat de regisseur aan The Times weten. Die grap kon Netflix dus niet waarderen.

Gelukkig verzekert Snyder dat er geen nieuwe campagne nodig is om zijn versie van de film te laten. Hij zegt dat hij verder complete vrijheid van Netflix heeft gekregen om te maken wat hij wil. Hoe het er dan wel uitziet? Daar moet je nog even op wachten. Army of the Dead is vanaf 21 mei te zien op Netflix.

Eerder spraken wij Zack Snyder over zijn Justice League. Dat interview zie je hieronder!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen