Zack Snyder belooft met Army of the Dead veel zombie-actie op Netflix

Films & Series Jeroen Kraak 14 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Zack Snyder is terug. Dit keer niet met Justice League, maar met een echte zombiefilm op Netflix. Maak kennis met Army of the Dead.

Zack Snyder is op dit moment misschien wel de meest besproken regisseur in Hollywood. Met zijn langverwachte versie van Justice League wist hij de harten van veel fans te veroveren. Eindelijk kwam The Justice League uit zoals hij het bedoeld heeft. De film scoort dan ook een 8,2 op IMDb. Nu gaat hij verder met een nieuw project voor Netflix.

Army of the Dead komt naar Netflix

Zack Snyder komt namelijk met Army of the Dead. Een echte zombiefilm die The Walking Dead moet doen verbleken. De regisseur is tevens verantwoordelijk voor het script dus dat belooft veel goeds. Het is daarom misschien wel een van de grootste Netflix Original-films van het jaar.

De nieuwe film van Zack Snyder speelt zich af in Los Angeles dat na een zombie-uitbraak compleet verwoest is. De stad wordt na de uitbraak compleet afgesloten van de wereld. Scott Ward wordt door een casinobaas benaderd voor een bijzondere missie. Hij moe 200 miljoen dollar uit een ondergrondse kluis halen. Ondertussen wil de regering de door zombies geteisterde stad compleet vernietigen.

Scott bereidt een ambitieuze overval op. Hij loopt echter tegen een emotionele hindernis aan wanneer zijn vervreemde dochter zich bij het team voegt om een moeder te zoeken die in de stad wordt vermist. Het belooft dan ook een film vol spanning en actie te worden, zoals we nu eindelijk kunnen zien in de eerste trailer.

Zombies niets nieuws voor Zack Snyder

Een zombiefilm is natuurlijk niets nieuws voor Zack Snyder. Zijn eerste grote film was Dawn of the Dead, een productie waarin we al veel agressieve zombies zagen. De laatste jaren ging hij vooral aan de slag voor Warner Bros. om aan verfilmingen van de DC Comics te werken. Zo maakte hij onder andere Man of Steel en Batman v Superman: Dawn of Justice.

Eerder spraken we Zack Snyder over zijn vorige project Justice League. Die video is hieronder te zien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen