Fans beginnen nieuwe actie voor Zack Snyder’s Justice League

Films & Series Jeroen Kraak 26 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Sinds afgelopen weekend kun je genieten van Zack Snyder’s Justice League. Daar moet het niet bij blijven volgens de fans en zij voeren opnieuw actie.

Zack Snyder’s Justice League is een echte hit. De film scoort op IMDb een 8,3 en op Rotten Tomatoes 73 procent bij de pers en 95 procent bij fans. Dat zijn flink betere cijfers dan de originele Justice League. De fans zijn daarom ontzettend blij met het werk dat Zack Snyder heeft verzet. Zij willen nu graag meer.

Zack Snyder’s Justice League

Het verhaal rond Zack Snyder en Justice League is bekend. De regisseur werkte aan de film toen zijn dochter zelfmoord pleegde. Iets later legde hij het werk neer en de productie werd overgenomen door Joss Wedon. Deze pakte het totaal anders aan en maakte het werk van Snyder teniet. Snyder heeft de film nooit gekeken omdat het hem te veel pijn zou doen.

De fans waren niet tevreden met het resultaat van Justice League. Via social media startten ze een actie om Zack Snyder alsnog de film af te laten maken. Dat heeft gewerkt, want nu kunnen we genieten van de Snyder Cut. De film is met een duur van 2 uur bijna twee keer zo lang en is nu in een ander formaat uitgebracht. In het fragment hieronder vertelt hij aan Want over zijn film.

Een nieuwe actie

Nu zijn de fans een nieuwe actie gestart. Het moet volgens hen niet bij die Justice League blijven. Zij willen dat hij het gehele universe verder gaat uitbouwen, waardoor alle superhelden aan elkaar gelinkt blijven. De actie heet dan ook #RestoreTheSnyderVerse. Dat blijkt een succes want inmiddels is de hashtag meer dan een miljoen keer gebruikt.

Zack Snyder heeft een eigen visie over hoe het DC Universe eruit moet zien. In zijn nieuwe Justice League heeft hij dan ook genoeg openingen gelaten waarop verder kan worden geborduurd. Ook was hij al als excutive producer betrokken bij Wonder Woman 1984, waarbij hij ervoor zorgde dat het bij zijn werk paste.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen