Netflix maakt nieuws bekend over The Witcher: Blood Origin

Films & Series Jeroen Kraak 26 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Hoewel er pas een seizoen van The Witcher op Netflix staat is het een van de populairste series. Nu is er nieuws over een spin-off.

We wachten allemaal op het tweede seizoen van The Witcher. Vanwege corona duurt het langer dan normaal voordat het nieuwe deel van de serie naar Netflix komt. Wel heeft de streamingdienst grootse plannen met de serie. Zo heeft het al meer seizoenen besteld en kondigde het ook al een spin-off aan. Over die laatste geeft Netflix meer informatie.

Een spin-off van The Witcher

Blood Origin, zoals de spin-off van de Witcher heet, bestaat uit zes afleveringen. De miniserie speelt zich af voorafgaand aan de gebeurtenissen van The Witcher.

Zelf beschrijf Netflix de miniserie als volgt: “In een elvenwereld 1.200 jaar voorafgaand aan de wereld van The Witcher, vertelt Blood Origin een verloren verhaal. Daarin zien we de creatie van het eerste prototype van een Witcher en de gebeurtenissen die leiden naar de conjuction of the spheres, waarbij de werelden van monsters, mannen en elven samengevoegd worden tot een.

De cast van Blood Origin op Netflix

Laurence O’Fuarain gaat deel uitmaken van de cast. Hem ken je wellicht al uit de serie Vikings waar hij Hakon speelt. In de Witcher-prequel heeft hij de rol van Fjall, een man die uit een clan van krijgers komt die heeft gezworen om de koning te beschermen. De dood van een geliefde op het slagveld zet hem op een zoektocht naar verlossing. Hij vecht samen met onwaarschijnlijke bondgenoten terwijl hij wraak wil nemen in een continent vol verwarring.

Eerder kwam de naam van Jodie Turner-Smith al naar buiten. Zij speelt Éile, een vechter gezegend met een stem van een godin. Zij verliet haar clan om haar hart te volgen als reizende muzikant.

Wanneer de miniserie op Netflix is te zien, is nog onbekend. Datzelfde geldt ook voor het tweede seizoen van The Witcher.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen