Netflix komt met nieuws over The Witcher seizoen 2

Films & Series Jeroen Kraak 22 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Er staat een hoop te gebeuren in het tweede seizoen van The Witcher. Vandaag komt Netflix met nieuws over de cast.

Het eerste seizoen van The Witcher ging in december van 2019 in première. Sinds die tijd wachten veel fans op een nieuw seizoen. Netflix houdt de kaken stijf op elkaar over wanneer we de nieuwe reeks kunnen zien. De opnames zijn al eens vertraagd door corona.

Bekende personages in The Witcher

Netflix is wel wat opener als het gaat om de cast. Vandaag heeft het de namen van de acteurs bekendgemaakt die we in het nieuwe seizoen kunnen verwachten. De echte Witcher-fans zullen een aantal van de personages herkennen uit de boeken en de games. Zo zien we onder andere Philippa Eilhart en Dijkstra terug in de serie.

De nieuwe acteurs in The Witcher heb je wellicht al eens gezien in andere series. Zo schitterden Adjoa Andoh en Chris Fulton in Bridgerton. Zij gaan respectievelijk Nenneke en Riece spelen. Graham McTavish ken je wellicht uit Outlander en The Hobbit. Hij speelt Dijkstra, de spion en hoofd van de speciale eenheden van het koninkrijk Radania. Cassie Clare speelt Philippa Eilhart. Zij was de magiër onder koning Vizimir. Later leidde ze de Thanedd Coup.

Maar er zijn nog veel meer nieuwe namen die deel gaan uitmaken van The Witcher. Liz Carr speelt Fenn, Kevin Doyle kruipt in de rol van Ba’lian en Simon Callow is Codringher.

Dit zie je nog meer in seizoen 2

Eerder werden al andere acteurs bekendgemaakt die in het tweede seizoen van The Witcher gaan spelen: Yasen Atour als Coen, Agnes Born als Vereena, Paul Bullion als Lambert, Basil Eidenbenz als Eskel, Aisha Fabienne Ross als Lydia, Kristofer Hivju als Nivellen, Mecia Simson als Francesca en Kim Bodnia als Vesemir.

Netflix heeft ook een korte beschrijving gegeven over het tweede seizoen van The Witcher. Deze is als volgt: “Omdat Geralt of Rivia ervan overtuigd is dat Yennefer om het leven is gekomen tijdens de ‘Battle of Sodden’, brengt hij prinses Cirilla naar de veiligste plek die hij kent: zijn ouderlijk huis Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van de verschillende continenten strijden voor heerschappij, moet Geralt prinses Cirilla tegen nog iets veel gevaarlijkers beschermen: de mysterieuze kracht die in haar schuilt.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen