Minister-President van Polen vecht mee in Tekken 7

Games Jelle van Es 23 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Als je een goede vechtgame wilt spelen, dan zit je bij Tekken 7 nog altijd aan het juiste adres. De vechtgame is al vele jaren een heerlijke titel, die nog regelmatig wordt voorzien van nieuwe content.

Vanaf vandaag krijg je de nieuwe content in Tekken 7 voorgeschoteld die onderdeel is van de Season 4 Pass voor de game/ Daarmee krijgen we te maken met Lidia Sobieska als nieuwe vechtersbazin. En zij heeft een opmerkelijk achtergrondverhaal.

Tekken 7 krijgt de Poolse Minister-President

Want de makers van Tekken 7 vonden het wel een mooi verhaal om Lidia Sobieska als de Poolse Minister-President toe te voegen. Gewoon, omdat het kan. Dit is wat het persbericht over het nieuwe personage ons vertelt.

En die politiek heeft ze tot de bovenste regionen ‘uitgespeeld’. Blijkbaar kan ze tijdens het zomerreces Polen even in de steek laten om op exotische plekken in Tekken 7 te knokken. Samen met Lidia krijg je ook een nieuw level om in los te gaan. Het gaat om Island Paradise, dat meer lijkt op een tropisch eiland dan het minstens zo mooie Polen.

Ontwikkelaar houdt wel van een drankje

En eigenlijk verbaast me dit nergens. De hoofdontwikkelaar van Tekken 7, Harada-san, staat er om bekend om gewoon lekker zijn eigen ding te doen. Zo heeft hij onlangs een Youtube-kanaal geopend. In zijn speciale bar ontvangt hij dan verschillende gasten. In zijn eerste aflevering ontvangt hij Ken Kutaragi, die wordt gezien als de grondlegger van PlayStation.

Gaming WANT: vijf punten waarom Tekken 7 de koning der vechtgames is

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen