Zack Snyder krijgt bij Justice League steun uit onverwachte hoek

Films & Series Jeroen Kraak 19 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Het is zover! Eindelijk kunnen we de Justice League van Zack Snyder bewonderen. Hij heeft al twee bijzondere kijkers gevonden.

Het heeft vier jaar geduurd, maar nu zien we eindelijk hoe Zack Snyder Justice League voor ogen had. De regisseur die aan het project begon, kon het helaas niet afmaken, waarna het werd overgenomen.

Een nieuwe versie van Justice League

Daar gingen verschillende gebeurtenissen aan vooral. Bazen bij Warner Bros. vonden de aanpak van Zack Snyder niet goed en hadden een andere visie. Ze haalden toen Joss Whedon in huis om de film letterlijk te verbouwen. Het resultaat weten we nu: Justice League was een teleurstelling.

De hele filmwereld kijkt dan ook uit naar de Zack Snyder-versie van Justice League. De film die het eigenlijk had moeten zijn. Twee kijkers zijn de Russo Brothers. Die herken je wellicht van de verschillende Marvel-films zoals Avengers: Endgame. Je zou ze gekscherend de vijand kunnen noemen van DC Comics en dus ook van de regisseur. De twee zijn grote fans.

Steun voor Zack Snyder

Ze laten op Twitter dan ook weten naar de film van Zack Snyder uit te kijken. “Van twee superheldjunkies naar een ander, we ze zo enthousiast dat jouw visie eindelijk is gerealiseerd. Veel respect. Net zoals iedereen gaan wij ook kijken.”

De nieuwe film van Zack Snyder is dan ook compleet anders dan het origineel. Niet alleen is die twee keer zo lang, ook zien we een aantal personages die we in de eerste versie niet zagen. Zo zit in de nieuwe versie ook Jared Leto die de rol van the Joker vertolkt.

Nu te zien

Zack Snyder’s Justice League is nu te zien via Video on Demand. De film kun je nu digitaal kopen via verschillende aanbieders. Zo kost de titel bij Amazon Prime Video 13,99 euro en bij Pathé Thuis 15,99 euro. Vanaf 8 april is de film digitaal te huren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen