Zack Snyder’s Justice League komt uit in Nederland: zo zie je ‘m

Zack Snyder’s Justice League is niet alleen te zien op HBO Max en dat is goed nieuws voor Nederlandse fans. Zo kijk je de film hier.

We weten al een tijdje dat er een director’s cut aankomt van Justice League. Zack Snyder maakt van de film een geheel nieuwe versie die bijna twee keer zo lang is dan het origineel. Daarin zitten veel beelden en scènes die niet zijn gebruikt in het origineel. Hierdoor krijgt de film een geheel nieuwe glans.

Zack Snyder gaat opnieuw aan de slag met Justice League

De originele Justice League dateert alweer uit 2017. De film scoorde met een 6,3 op IMDb en een 40 procent op Rotten Tomatoes niet al te best. Met de nieuwe director’s cut gaat regisseur Zack Snyder dus op voor een herkansing. We hebben al een trailer kunnen zien en die ziet er veelbelovend uit.

Justice League is eigenlijk de DC-versie van Marvel’s Avengers. De verhalen van de verschillende superhelden komen door de verschillende films bij elkaar en mond uit in Justice League. Hierin nemen Batman, Superman, Wonder Woman, Aqua Man, The Flash en Cyborg het op tegen de schurk Steppenwolf die de aarde wil veranderen in een soort hel.

Te zien op HBO Max en Nederland

Vanaf 18 maart is de film beschikbaar op HBO Max. Helaas is de streamingdienst nog niet in Nederland beschikbaar, hoewel er plannen zijn om de dienst wereldwijd uit te rollen. Gelukkig kunnen we de film alsnog in Nederland gaan kijken. De nieuwe versie van Justice League wordt namelijk beschikbaar via Video on Demand. Dat betekent dat je voor een bepaald bedrag een film kunt huren.

VOD bestaat in Nederland al een langere tijd. We hebben hier ook verschillende aanbieders, waaronder Pathé Thuis, Apple TV en Amazon. Via welke dienst Warner Bros. de film gaat aanbieden en hoeveel het gaat kosten is nog onbekend. De filmmaatschappij komt later met meer informatie.

Reageer op artikel:
Zack Snyder’s Justice League komt uit in Nederland: zo zie je ‘m
Sluiten