The Witcher 3 verdwijnt binnenkort van de Xbox Game Pass

De Xbox Game Pass is een soort Netflix voor games. Met een actief abonnement krijg je toegang tot een grote bibliotheek aan games, die regelmatig wordt aangevuld. Maar soms verdwijnen er ook games, zoals met The Witcher 3 het geval is.

Net als bij Netflix heb je bij de Xbox Game Pass games die eigenlijk altijd wel beschikbaar zijn. Dat zijn de ‘Originals’, die door Microsoft zelf worden uitgegeven. Maar ook heb je dus games als The Witcher 3 die er op kopen en na een tijd verdwijnen. En dat gaat dus binnenkort gebeuren.

The Witcher 3 binnenkort weg op de Xbox Game Pass

The Witcher 3 is een game die geldt als één van de beste games van de afgelopen jaren. Het is mede door het succes van die game dat de verwachtingen voor Cyberpunk 2077 zo hoog waren. En dat liep niet helemaal goed af. Gelukkig wordt er voor die game nog wel gewerkt aan verbeteringen. Ook deze ‘oude’ game krijgt nog een next-gen versie die er beter uit ziet. Maar tot die tijd zou je nog even snel kunnen kijken of de game iets voor je is via de Xbox Game Pass.

The Witcher 3
The Witcher 3 (Afbeelding: CD Projekt)

De kans dat je daarbij The Witcher 3 uitspeelt lijkt overigens klein. Dit is namelijk een game die enorm uitgebreid is en waar je veel in kan beleven. En op 15 maart verdwijnt de game van de service. Dat is dus over iets meer dan tien dagen. Aangezien het een game is waar je makkelijk tientallen uren in kan steken, is het eigenlijk geen beginnen aan om het einde te halen. Dan moet je elke dag er echt een uur of zes in gaan steken en dat is niet echt aan te raden. Wat dat betreft is het gewoon goed om te game nog even te bekijken of het iets voor je is en vervolgens wachten op de next-gen versie. Of hem gewoon aan te schaffen en verder te gaan waar je gebleven was.

Andere games verdwijnen ook

Naast The Witcher 3 verdwijnen er nog een paar andere games. Zo kunnen we op dezelfde dag afscheid nemen van Bloodstained: Ritual of the Night, Kona en Alvastia Chronicles. Daar staat tegenover dat je vanaf vandaag aan de slag kunt gaan met toffe games als Football Manager 2021 en NBA 2K21. Meer daarover vind je hier.

Reageer op artikel:
The Witcher 3 verdwijnt binnenkort van de Xbox Game Pass
Sluiten