Football Manager 2021, NBA 2K21 en anderen naar de Xbox Game Pass

Games Jelle van Es 3 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Het hebben van een abonnement zoals Netflix is verstandig te hebben. Daarmee kun je onbeperkt genieten van content. Als je een liefhebber bent van gaming, dan doe je er goed aan om de Xbox Game Pass aan te schaffen. Daarop krijg je binnenkort onder andere Football Manager 2021.

Football Manager 2021 is het nieuwste deel in de lopende reeks, waarbij jij je eigen voetbalteam leidt naar de overwinning. Deze game en een paar andere toppers komen dus naar de Xbox Game Pass.

Football Manager 2021 naar de Xbox Game Pass

Football Manager 2021 is zonder twijfel de grootste game in dit rijtje met games die naar de Xbox Game Pass komen. Dit is een abonnementsservice, waarmee je toegang krijgt tot een grote bibliotheek aan games voor de pc, Xbox en smartphone via de Cloud. Het meest interessante daaraan is dat je exclusieve Xbox- en pc-games van Microsoft vanaf dag één kunt spelen. Maar dus ook regelmatig games van andere partijen.

Football Manager 2021 Xbox Game pass
De nieuwe games (Afbeelding: Microsoft)

Naast Football Manager 2021 kun je binnenkort aan de slag gaan met sportgames als NBA 2K21, wat een dikke aanrader is, Madden NFL 21 en NHL 21. Die laatste twee komen vanuit Electronic Arts. Sinds kort is EA Play ook onderdeel van de Xbox Game Pass. Dat betekent dat je dus een grote bibliotheek aan games van EA ook gratis kunt beleven. De kans is groot dat ook FIFA 21 daar snel aan wordt toegevoegd. Een andere interessante game is Star Wars Squadrons, een andere game van EA die binnenkort komt.

Dit is wanneer je het allemaal kunt spelen

Vanaf vandaag kun je op de Xbox Game Pass aan de slag met Madden NFL 21. Vanaf 4 maart, morgen dus, verschijnt Football Manager 2021 op de service. Daarbij heb je de gewone pc-versie en de Xbox-variant, mocht je geen goede pc hebben. Op 4 maart verschijnt ook NBA 2K21 op de console en de cloud voor je Android-smartphone. Star Wars moet ergen in maart verschijnen, terwijl NHL 21 in april komt.

[REVIEW] NBA 2K21 op next-gen: mooier, maar minder spelers

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen