Deze Samsung smart TV scoor je nu met flinke korting bij Lidl

Deals Jeroen Kraak 16 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Een Smart TV koop je meestal bij een speciaalzaak of een grote keten als Bol.com of Coolblue. Bij Lidl kom je daarentegen vooral voor je dagelijkse boodschappen. Desondanks kun je er nu een Samsung smart TV scoren met flinke korting.

Lidl staat natuurlijk bekend als een supermarkt. Je haalt jouw dagelijkse boodschappen zoals koffie, sperziebonen of een fles cola uit de dozen die langs de gangpaden zijn gestapeld. Je verwacht niet dat je er ook een Samsung smart TV kunt kopen. Toch kan dat nu.

De Samsung smart TV bij Lidl

Lidl heeft namelijk een 55 inch smart TV in de aanbieding. Om precies te zijn is dit een Crystal UHD 4K-model. Dat scherm geeft je een gedetailleerde kleurweergave en rijke tinten, zodat je alles tijdens de scènes ziet. De chip in de televisie zorgt dan weer voor een hoge contrastverhouding en de HDR geeft een breed palet aan kleuren.

Aan de achterkant van deze Samsung smart TV zitten twee HDMI-, één USB- en één audio-uitgang. Je Sluit dus heel makkelijk je PlayStation 5, Xbox Series X of soundbar aan. zo geniet je natuurlijk nog meer van je televisie die je bij Lidl haalt.

Natuurlijk ben je vooral benieuwd naar de prijs van deze Samsung smart TV. Normaal kost het 55-inch-model jouw 729 euro. Gelukkig kan het goedkoper bij Lidl. Bij de supermarkt krijg je 17 procent korting. Dat betekent dat je nog maar 599 euro hoeft neer te leggen voor dit exemplaar. Wees er wel snel bij, want de andere modellen zijn allemaal uitverkocht.

Meer deals

Heb je die Samsung smart TV? Dan kun je daarop natuurlijk genieten van fantastische films en series op de verschillende streamingdiensten. Je installeert dan ook makkelijk de app van Netflix of Disney+.

Samsung Smart TV Lidl
DE televisie. (Afbeelding: Lidl)

Natuurlijk heeft Lidl nog veel meer interessante aanbiedingen. Speciaal voor jou zetten we daarom wekelijks de beste deals op een rijtje. Overigens niet alleen bij deze supermarkt, maar ook deals bij Aldi, Action en Kruidvat. Deze vind je hier.

Apple Watch Ultra goedkoper dan ooit (en zo scoor je ‘m)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen