Fallout 4 krijgt perfecte update voor PlayStation 5, Xbox Series S/X en PC

Games Lucas van de Wetering 25 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Na het succes van de Fallout-serie op Prime Video, geeft Bethesda Fallout 4 een flinke update voor de PC, PlayStation 5 en Xbox Series S/X.

De Falloutserie op Amazon Prime Video is ondertussen al een paar weken uit. En met lovende reacties online en een Rotten Tomatoes-score van 93 procent is de post-apocalyptische serie zeker een groot succes.

Door het succes van deze serie komen veel fans ook (weer) bij de videogames. Zo is de player-base van Fallout 4 met meer dan 7500 procent gestegen. Bethesda brengt daarom vandaag de langverwachte Fallout 4 current-gen update uit voor de PlayStation 5 en Xbox Series S/X.

De Fallout 4 update voor PlayStation 5 en Xbox Series S/X

Fallout 4 uit 2015 krijgt na het succes van de Prime Video-serie eindelijk een langverwachte update voor de nieuwste consoles: de PlayStation 5 en Xbox Series S/X. De update komt vanavond om 18 uur uit en is gratis te downloaden.

In deze current-gen update voor Fallout 4 krijgen PlayStation 5- en Xbox Series S/X-gebruikers allemaal nieuwe functies voor de post-apocalyptische game, zoals een Performance- en Quality-modus. Hierdoor kunnen gamers Fallout 4 spelen met 60 frames per seconde en hogere resoluties. In de PlayStation 5 en Xbox Series S/X-update zitten ook stabiliteit verbeteringen, login- en quest-fixes.

Ook PC-gamers krijgen een update voor Fallout 4. Zo zien we de introductie van widescreen- en ultra-widescreen-ondersteuning, quest-fixes en verbeteringen voor de Creation Kit. Mensen die spelen met Japans of Chinees als taal zullen merken dat de problemen met inloggen zijn verholpen.

Nog meer extra’s

Naast alle verbeteringen, wordt de game ook voor het eerst beschikbaar voor verkoop in de Epic Games-store. Ook kan Fallout 4 vanaf vandaag niet alleen op PC, PlayStation en Xbox gespeeld worden, maar ook op de Steamdeck.

Fallout 4 krijgt dus een lading technische updates, maar ook allemaal andere leuke extra’s. Denk hierbij aan gratis Creation Club content, zoals pre-war items, wapens en armor. Maar ook een Make-shift Weapons Pack, met allemaal vage wapens zoals een spijkerpistool en een honkbal-werper.

Het succes van de Fallout-serie op Prime Video heeft duidelijk weer nieuw leven geblazen in de videogame-franchise. En PlayStation-, Xbox- en pc-spelers worden door Bethesda dan ook heerlijk verwend. De Fallout 4-update geeft de game dan ook hoognodige verbeteringen waar fans van de franchise erg dankbaar om zijn.

Fallout-ster toverde ook deze veelbesproken game om tot goede serie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen