Sinterklaas-cadeau nodig? Deze 5 games zijn nog geen €25!

Games Jelle van Es 23 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

De feestdagen liggen alweer in het verschiet. Hoewel steeds meer mensen kerst gebruiken om elkaar te voorzien van cadeaus, blijft ook Sinterklaas populair. Mocht je dat vieren en nog op zoek zijn naar een beetje betaalbare game, dan is dat eigenlijk best wel te doen.

Kijk, een game als schoencadeau, dat zit er niet in. Maar wanneer je voor Sinterklaas een budget hebt afgesproken van 25 euro, dan zijn er zeker wat mogelijkheden. Je moet alleen wel even checken of de persoon waaraan je een game cadeau wil doen, de game nog niet heeft. Want dit zijn wel een vijftal klassiekers.

Sinterklaas-cadeau voor onder de 25 euro

Assassin’s Creed Valhalla

We trappen dit overzicht af met Assassin’s Creed Valhalla. Toch wel één van de beste games die vorig jaar is uitgebracht en sindsdien voorzien is van heel wat extra content. Zeker als je bedenkt dat we pas volgend jaar op zijn vroegst een nieuw deel in de reeks krijgt is het een mooi cadeau om met Sinterklaas weg te geven. De game geeft je vele uren speelplezier, waarbij je de mogelijkheid hebt om het verhaal te volgen, maar met hetzelfde gemak gewoon lekker gaat knokken met alles en iedereen die je in de weg staat. Een absolute must-have, zeker voor deze prijs.

Scoor hem hier

Assassin’s Creed Valhalla Sinterklaas
Assassin’s Creed Valhalla (Afbeelding: Ubisoft)

Cyberpunk 2077

Nee, Cyberpunk 2077 is niet de game geworden waar we op hadden gerekend. En eigenlijk moet je hem ook niet op de oude generatie spelcomputers spelen. Maar mocht je voor Sinterklaas iemand kennen die in het bezit is van een PlayStation 5 of een Xbox Series X, dan is de game behoorlijk goed aan te raden en best leuk om te spelen. En hopelijk komt dan volgend jaar ergens de lang beloofde upgrade uit en kun je de game eindelijk eens gaan spelen zoals hij bedoeld is.

Scoor hem hier

Waarom ik binnenkort weer met Skyrim en Cyberpunk ga beginnen
Cyberpunk 2077 (Afbeelding: CD Projekt)

The Witcher 3: Wild Hunt

Voordat CD Projekt met Cyberpunk 2077 uitkwam, was er The Witcher 3: Wild Hunt. En dat is toch wel één van de beste games van de laatste jaren. Mocht je voor Sinterklaas iemand kennen die de game nog niet heeft gespeeld, dan is dit een fijn cadeau om te geven. En zeker ook om te krijgen. Wellicht dat je de serie alleen via Netflix kent, dan is dit een perfecte manier om er meer van te genieten. Het is een uitgebreide actiegame met enorm veel RPG-elementen in een grote open wereld. Die er bovendien ook nog eens heel erg goed uit ziet.

Scoor hem hier

The Witcher 3
The Witcher 3 (Afbeelding: CD Projekt)

Immortals Fenyx Rising

Naast Assassin’s Creed Valhalla kregen we eind 2020 nog een interessante avonturengame van Ubisoft: Immortals Fenyx Rising. De game valt op door de manier waarop het verhaal wordt verteld. Twee goden kibbelen er op los terwijl jij bezig bent met de verschillende opdrachten en missies die de game rijk is. Het is een beetje vergelijkbaar met Assassin’s Creed, maar dan echt in de Griekse Mythologie. Visueel is de game ook erg fijn en zeker voor deze prijs is hij het aanraden waard.

Scoor hem hier

Immortals: Fenyx Rising Sinterklaas
Immortals: Fenyx Rising (Afbeelding: Ubisoft)

Mortal Kombat 11: Ultimate Edition

De laatste game in dit lijstje met titels die je voor Sinterklaas met een mooie korting kan scoren is Mortal Kombat 11: Ultimate Edition. Ideaal als de persoon waarvoor je een cadeau zoekt alweer een tijd geen nieuwe vechtgame heeft gekregen. Dit is er één met veel actie en gore en geeft je de mogelijkheid om met vele vechtersbazen aan de slag te gaan. De game heeft ook een uitgebreid verhaal om eens lekker in te duiken. En het is natuurlijk ook een titel die je perfect samen kunt gaan spelen.

Scoor hem hier

Mortal Kombat 11 Ultimate
Mortal Kombat 11 Ultimate (Afbeelding: Warner Bros)

Dat zijn dus en paar absolute Sinterklaas-tips die we voor jullie hebben. Wil je mer lezen over alles dat met gaming te maken heeft? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen