SkyShowtime wordt flink duurder, maar dit kan je vandaag nog omzeilen

Lifestyle Lucas van de Wetering 22 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Netflix-rivaal SkyShowtime wordt vanaf 23 april (morgen) een paar euro duurder. Maar je kan deze prijsstijging nu nog voor zijn.

SkyShowtime is een relatief nieuwe streamingsdienst. Ze gingen in 2022 voor het eerst het streaminggevecht aan met giganten zoals Netflix en HBO Max. En met content van onder andere Paramount, Universal, Dreamworks, Sky en Showtime deden ze dit best prima.

Vanaf 2022 heeft de SkyShowtime altijd 6,99 euro per maand gekost, dit ligt onder het bedrag van Netflix en boven het bedrag van HBO Max. Maar in deze prijs gaat vanaf morgen, 23 april, verandering in komen. De streamingsdienst wordt 2 euro per maand duurder, en er komen reclames. Maar jij kan dit nog voor zijn.

SkyShowtime abonnementen duurder

Er zijn drie abonnementen beschikbaar op SkyShowtime. Een maandelijks abonnement voor 6,99 euro, die verhoogd wordt naar 8,99 euro. Een half jaar abonnement voor 27,50 euro en een jaarabonnement voor 54,99 euro. Ook deze abonnementen worden in prijs verhoogd. Zo wordt de nieuwe prijs van het jaarabonnement 70,99 euro.

Er komt ook een SkyShowtime-abonnement bij, dit wordt de nieuwe standaard. Het huidige standaard abonnement wordt nu het standaard plus abonnement, deze zal geen reclames krijgen. Het nieuwe standaard abonnement gaat 5,99 euro per maand of 46,99 euro per jaar kosten, maar heeft wel reclames.

SkyShowTime wordt flink duurder, maar dit kan je vandaag nog omzeilen
(Afbeelding: Paramount Pictures)

Pak je kans

Maar als je niet meer wil gaan betalen en ook geen zin hebt in reclames, dan heb je alleen vandaag nog een kans. De prijsverhoging gaat morgen 23 april pas in. Dat betekent dat je vandaag nog het Netflix-alternatief SkyShowtime aan kan schaffen, voor de oude prijs.

SkyShowtime heeft namelijk laten weten dat alle bestaande abonnees morgen automatisch naar het standaard plus abonnement zullen schakelen. Als je vandaag een abonnement afsluit voor een jaar heb je nog een goede deal te pakken. Dan betaal je namelijk 54,99 euro voor de nieuwe standaard plus pakket. Je ‘bespaart’ hier 15 euro mee.

Vandaag is de laatste kans om nog van de oude prijs te genieten. Als je na het jaar SkyShowtime wil kunnen blijven kijken ga je helaas wel de nieuwe prijs moeten betalen. Als je nog interesse had in het Netflix-alternatief dan is vandaag de kans om het goedkoper te proberen.

AI haalt True uit True Crime met veelbesproken Netflix-docu

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen