Slechtste horrorfilm op Prime Video is terug voor wraak

Films & Series Lucas van de Wetering 28 mrt 2024
Leestijd: 3 minuten

De nieuwe horrorfilm Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 is uit en de sequel doet het vele malen beter dan zijn voorganger die op Prime Video staat.

Ongeveer een jaar geleden kwam een van de aller slechtste horrorfilms ooit uit; Winnie the Pooh: Blood and Honey. De film scoorde slecht bij de publieksscore op Rotten Tomatoes, maar het was pas echt dramatisch bij de beoordeling van de critici.

Maar de sequel van Winnie the Pooh: Blood and Honey lijkt het nu al vele malen beter te doen dan zijn voorganger. Zowel bij het publiek als de recensenten zijn de scores veel hoger bij het tweede deel. Ook al zouden de scores nog zakken, dan nog is de kans klein dat het ooit lager wordt dan bij het eerste deel.

Winnie the Pooh: Blood and Honey is de slechtste horrorfilm op Prime Video

Winnie the Pooh: Blood and Honey is een horrorfilm uit 2023. Het personage van Pooh was net publiek domein geworden, en dus werd er meteen een horrorfilm over het karakter gemaakt. Maar de horrorfilm was verre van goed. Sterker nog, de film was afschuwelijk.

Op dit moment heeft Winnie the Pooh: Blood and Honey een extreem lage score van 3 procent op Rotten Tomatoes bij de critici. De film staat dan ook op een gedeelde negende plek van slechtst beoordeelde horrorfilms ooit op Rotten Tomatoes. En het is de slechtste horror die je kan streamen op Prime Video.

Critici noemen Winnie the Pooh: Blood and Honey een film met een verschrikkelijk script en amateuristisch acteerwerk. Maar niet alleen critici vinden de film slecht. Ook de audience score is niet bepaald hoog; 50%. De film wordt door het publiek beschreven als een film die zo slecht is, dat het grappig wordt.

De sequel is vele malen beter

Recent is de sequel van Winnie the Pooh uitgekomen met de mega-originele titel; Blood and Honey 2. Maar deze film scoort nu al veel beter dan zijn voorganger op Amazon Prime Video. Met een critici score van 53% en een audience score van 83 procent is er zeker verbetering geweest sinds deel een.

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 is volgens critici veel beter dan het eerste deel, al is dat volgens hen ook niet moeilijk. De film heeft een veel beter verhaal, realistischer acteerwerk en vooral betere CGI. Ook de moorden zijn nog extremer dan deel een. Maar de film is nog steeds niet heel goed volgens critici; Blood and Honey 2 neemt zichzelf veel te serieus.

Vooral het publiek lijkt te houden van Blood and Honey 2, hier krijgt film namelijk een score van 83 procent. Natuurlijk zijn er nog wat minpunten te vinden, maar over het algemeen is de film zeer geliefd. Een reviewer gaat zelf zo ver om het een ‘modern classic’ te noemen en een ‘must-see horrorfilm’.

Tot nu toe is Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 nog nergens te streamen. Bij Pathé staat die pas op de planning voor 30 mei. Maar de kans is groot dat deel twee, net als deel 1, later is te streamen op Amazon Prime Video. Vorige keer gebeurde dit rond Halloween, dus wie weet, misschien wordt Blood and Honey 2 wel de perfecte film voor aankomend Halloween op Amazon Prime Video.

Winnie the Pooh-horror je ding? Check deze 5 andere bizarre tips

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen