Jelle van Es
Jelle van Es Games 7 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Snipers Call of Duty: Warzone worden eindelijk aangepakt

Wie Call of Duty: Warzone is waarschijnlijk of dol op een sniper of heeft er een absolute hekel aan. Mocht je tot die laatste groep behoren, dan hebben we goed nieuws.

Want de ontwikkelaar lijkt het plan te hebben om de sniper in Call of Duty: Warzone aan te pakken. Zeker met de release van het tweede seizoen lijkt de balans redelijk weg te zijn. De hoogste tijd dus om daar iets aan te doen.

Snipers aangepakt in Call of Duty: Warzone

In een gesprek met Ted Timmins tijdens een Twitch Stream werd er in gegaan op de snipers in Call of Duty: Warzone. Daarbij gaven de gamers in kwestie aan dat ze zeker met het tweede seizoen erg sterk zijn en veel spelers er ook mee los gaan. Timmins ging daarop in en gaf aan dat er werk van wordt gemaakt. Volgens hem is iedereen het er wel over eens dat er iets aan gedaan moet worden. En dat ze eigenlijk te lang genegeerd zijn, waardoor de balans nu dus weg is.

Call of Duty Warzone
Season 2 (Afbeelding: Activision)

Maar dat zal niet gelijk gebeuren. Momenteel is het tweede seizoen van Call of Duty: Warzone nog bezig. De veranderingen hoef je pas te verwachten wanneer het derde seizoen begint. Tegen die tijd zal de ontwikkelaar zijn plannen over de verschillende veranderingen bekendmaken. Ook ging de ontwikkelaar nog in op een recente uitspraak over een andere ontwikkelaar, die sprak over de onmogelijke terugkeer van de Verdansk-map. Dat werd door Timmins bevestigd.

Een nieuw deel

Over een paar weken zouden we los moeten gaan met het nieuwe seizoen in Warzone en worden dus waarschijnlijk de snipers aangepakt. Maar eind dit jaar wordt interessanter. Dan komt er waarschijnlijk een nieuw deel. En wellicht dat er dan wel meerdere grote mappen naast elkaar kunnen bestaan. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Call of Duty: Warzone speler toont aan hoe je heerlijk speelt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!