Sony dropt ultieme PlayStation 5 voor Spider-Man en Marvel-fans

Games Mark Hofman 21 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Insomniac Games en Sony hebben de handen ineen geslagen om Marvel-fans dé ultieme PlayStation 5 te geven. Vanaf september kunnen gamers losgaan met een speciale Spider-Man 2 console, zelfs als ze al voorzien zijn.

Wie op dit moment al een PlayStation 5 in huis heeft, hoeft zijn huidige console niet te verkopen voor de imposante upgrade. Insomniac en Sony maken namelijk bekend dat je je huidige spelcomputer ook makkelijk kunt pimpen in de stijl van de nieuwe game, al is ‘makkelijk’ wellicht niet het juiste woord.

Ultieme PlayStation 5 voor Marvel en Spider-Man fans

Vanaf 28 juli is de nieuwe PlayStation 5 voor Nederlandse gamers alvast te bestellen. Op 1 september wordt de Limited Edition-bundel ook daadwerkelijk geleverd, ruim anderhalve maand eerder dan Spider-Man 2 verschijnt.

Uiteraard is niet alleen de PlayStation 5 zelf, maar ook de DualSense-controller in deze bundel voorzien van een nieuw uiterlijk. Gezien de invloed van de iconische schurk Venom in de game, zal dit ook duidelijk terugkomen op de spelcomputer. Iets wat, naar onze mening, zorgt voor een heerlijke uitstraling.

Naast de console en de controller krijg je bij de Limited Edition ook een digitale kopie van Marvel’s Spider-Man 2. Het gaat om de Standard Edition met pre-order-bonussen die je op een later moment kunt upgraden naar een Digital Deluxe Edition.

Om een goede indruk te krijgen van hoe vet de console precies is, hebben Insomniac Games en Sony de onderstaande trailer met de wereld gedeeld:

Gamers moeten waarschijnlijk snel handelen

Zoals gezegd hoeven gamers met een PlayStation 5 in huis zich geen zorgen te maken. Wie de uitstraling van de console echt heel vet vindt, kan ervoor kiezen om losse platen te kopen. Hierdoor krijgt je huidige spelcomputer ook de uitstraling van de Limited Edition.

Naast de platen wordt ook de aangepaste DualSense-controller met Marvel’s Spider-Man jasje gewoon los verkocht. De kans dat je snel moet zijn, is echter wel heel groot. De console en controller zien er dusdanig tof uit dat deze Limited Edition weleens heel snel uitverkocht kan zijn. Het zal dus niet heel makkelijk zijn om hand te leggen op de console.

Zorg er dus nogmaals voor dat je op 28 juli klaar zit om de Limited Edition op de kop te tikken bij Sony of andere verkooppunten. Welke punten dat zijn, is op dit moment nog niet bekend. We houden het voor je in de gaten.

Marvel’s Spider-Man 2 voor PlayStation 5

Tijdens de San Diego Comic-Con, waar de speciale PlayStation 5 uit de doeken werd gedaan, kregen bezoekers ook een nieuwe trailer te zien. Hierin wordt de relatie tussen Spider-Man en Venom in de game iets beter uitgelegd.

Marvel Entertainment heeft de trailer ook online gepubliceerd. Deze is hieronder te bekijken:

Marvel’s Spider-Man 2 verschijnt op 20 oktober voor PlayStation 5.

Van NES tot Nintendo Switch: alle Nintendo-consoles door de jaren heen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen