Spider-Man is terug met nieuwe Spider-Verse content

Films & Series Lucas van de Wetering 29 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Na de release van Spider-Man: Across the Spider-Verse vorig jaar is er een nieuwe short film uit met Miles Morales.

Na de release van Spider-Man: Across the Spider-Verse wacht iedereen op de volgende film in de serie van Miles Morales zijn Spider-Man genaamd Beyond the Spider-Verse. Maar de datum voor deze film is voor nu nog onduidelijk.

Maar gelukkig heeft Sony alvast wat nieuwe content uitgebracht om fans van de Spider-franchise blij te houden. Op 27 maart bracht het bedrijf namelijk een nieuwe short-film uit. Hierin zien we Miles Morales een nieuwe uitdaging aangaan.

Spider-Man and the Spider-verse

De nieuwe short film genaamd The Spider Within: A Spider-Verse Story speelt zich af tussen de eerste en tweede Spider-Verse-films. In de korte film zien we hoe Miles Morales moeite heeft met verwachtingen en verantwoordelijkheden als Spider-Man en tegelijkertijd die van een High School student.

De druk van de twee levens die door elkaar heen lopen worden Miles te veel, hij neemt te veel hooi op zijn vork. Hij heeft er zoveel moeite mee dat hij wordt achtervolgt door schaduwachtige dubbelgangers van hemzelf.

Terwijl Spider-Man moeite heeft met de verwachtingen en verantwoordelijkheden van zijn twee levens, zien we hoe Miles weer een nieuwe uitdaging aan moet gaan. En deze keer moet hij het helemaal zelf doen.

Miles meets Invincible

The Spider Within: A Spider-Verse Story is gemaakt door Sony’s LENS programma, dit staat voor Leading and Empowering New Storytellers. De première van de korte film vond vorig jaar al plaats bij het Annecy International Animation Film Festival. Maar hij is nu voor iedereen te zien op YouTube.

De korte Spider-Man-film is gemaakt door een combinatie van getalenteerde artiesten van verschillende programma’s. Zo is de film geregisseerd door Jarelle Dampier (van Invincible) en geschreven door Khaila Amazan (van Curses!).

The Spider-Within: A Spider-Verse Story staat nu online op het YouTube kanaal van Sony en kan gratis door iedereen bekeken worden. De short duurt iets langer dan zeven minuten. Hij duurt dus niet heel lang, maar nieuwe Spider-Verse-content is altijd welkom.

De perfecte Netflix-vervanger voor fans van vage popcultuur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen