Mark Hofman
Mark Hofman Films & Series 29 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Je liefde voor Squid Game uiten tijdens kerst? Het kan met deze trui!

Squid Game heeft niet alleen alle Netflix-records tot nu toe verbroken, maar ook onze harten gestolen. De Zuid-Koreaanse serie is in rap tempo uitgegroeid tot de allergrootste titel van het afgelopen jaar. Dus waarom zou je het niet bij je dragen met de feestdagen?

Met dank aan de Amerikaanse webshop Merchoid lijkt dat nu mogelijk te zijn. Het bedrijf komt namelijk met de ideale kersttrui voor iedereen die de Netflix-serie een warm hart toedraagt.

Squid Game op je kersttrui

Goed, je kunt dus een kersttrui kopen met Squid Game erop. Al is dit truitje, die je kunt kopen bij Merchoid, niet zomaar een truitje. Nou ja, eigenlijk wel maar het is iets meer dan een simpel modelletje met een logo erop. Deze kersttrui is de perfecte ode aan de serie die onze harten heeft weten te veroveren.

Squid Game Netflix
Kerst was nog nooit zo leuk (Afbeelding: Merchoid)

Net als op de imposante muur van de slaapruimte in de echte Squid Game is deze trui voorzien van onthullende geheimen. Naast het logo van de serie en de maskers van de bewakers zie je op de trui nog veel meer. Zo zie je op de voorkant en de achterkant van de trui, zoals je hierboven kunt zien, alle spellen afgebeeld staan. Van touwtje trekken tot Annemaria Koekkoek, tegenwoordig beter bekend als Mugunghwa kkoci pieot seumnida (je hoort haar gewoon), ze zijn er allemaal.

De Squid Game trui is te koop voor €52,99 en is via deze link te koop.

Netflix Merchandise

Wordt jij net als ons ook net iets te enthousiast van dit soort merchandise? Dan is de Netflix Shop ook een gevaarlijke plek voor jou. In deze winkel is het namelijk mogelijk om van alles rondom je favoriete titels aan te schaffen. Denk hierbij aan kleding, accessoires en gadgets. Een Funko Pop van Squid Game, een Moordale trui (Sex Education) of een Netflix-kussen: je kunt het er allemaal kopen.

Benieuwd wat de webshop allemaal te bieden heeft? Check dan zeker even deze link!

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!