The Witcher seizoen 2: eindelijk is hier de eerste trailer

Films & Series Jeroen Kraak 29 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Fans van The Witcher hebben lang moeten wachten, maar hier is die dan. Netfilx toont de trailer van het tweede seizoen van de serie.

We moeten nog even wachten, maar dan kunnen we eindelijk genieten van het langverwachte tweede seizoen van The Witcher. Natuurlijk keert Henry Cavill terug in de rol van Geralt of Rivia.

The Witcher is terug

Het eerste seizoen van The Witcher was indrukwekkend. Het verhaal was geweldig en de gehele wereld zag er prachtig aan. Dat was een zware taak voor Netflix aangezien de games en de boeken ontzettend populair zijn. De lat lag dus ontzettend hoog en de streamingdienst wist deze in te lossen. Toch was er ook wel kritiek op de serie. Zo zou de opbouw en het verschil tussen scènes volgens sommigen iets te onduidelijk zijn.

Nu zien we voor het eerst de trailer van het tweede seizoen van The Witcher. We zien in het begin Geralt in het water staan en vervolgens komt er een draak overgevlogen. Iets later is er een slagveld te zien vol met gesneuvelde soldaten. Het zet direct de duistere toon van het nieuwe seizoen. Natuurlijk is er ook weer genoeg actie en magie. Lukt het Geralt om Cirilla te beschermen?

Dit ga je in het tweede seizoen zien

Netflix beschrijft het tweede seizoen van The Witcher als volgt: “In het tweede seizoen van The Witcher is Geralt of Rivia ervan overtuigd dat Yennefer om het leven is gekomen tijdens de ‘Battle of Sodden’. Hij brengt prinses Cirilla vervolgens naar de veiligste plek die hij kent: zijn ouderlijk huis Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van de verschillende continenten strijden voor heerschappij, moet Geralt prinses Cirilla tegen nog iets veel gevaarlijkers beschermen: de mysterieuze kracht die in haar schuilt.”

We moeten nog even wachten op het nieuwe seizoen van The Witcher. Deze is vanaf 17 december te zien op Netflix.

The Witcher Netflix
Een nieuw seizoen! (Afbeelding: Netflix)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen