Mark Hofman
Mark Hofman Films & Series 27 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Netflix heeft zeer goed nieuws voor fans van The Witcher

Afgelopen nacht heeft Netflix, tijdens zijn Tudum evenement, een hoop dingen bekendgemaakt. In de drie uur durende livestream zagen we 70 series en 28 films voorbijkomen, waaronder ook de populaire serie The Witcher. Maar dan wel in een andere vorm dan je misschien zou verwachten.

Waar fans op dit moment nog met smart zitten te wachten op de komst van het tweede seizoen, heeft Netflix alvast goed nieuws voor de toekomst. The Witcher krijgt namelijk ook een derde seizoen die wederom op de streamingdienst te zien zal zijn.

‘The Witcher’ krijgt derde seizoen

Na het succes van het eerste seizoen gaat Netflix helemaal los met The Witcher. Vanaf 17 december is het tweede seizoen van de serie te zien, maar dat is zeker niet het enige wat op de planning staat. Zo kregen we vannacht onder andere een kijkje achter de schermen bij The Witcher: Blood Origin. Dat is de titel van de prequel-serie die ook op de streamingdienst zal verschijnen.

Naast een korte video over het tweede seizoen kwam Netflix dus ook direct met goed nieuws voor fans. Naast het tweede seizoen, de onlangs verschenen animeserie en Blood Origin werkt Netflix dus ook aan een derde seizoen. Wanneer deze precies te zien is werd niet bekendgemaakt.

Nog weinig informatie

Naast het ontbreken van een releasedatum werd verder overigens ook verdomd weinig bekendgemaakt. Enerzijds hartstikke logisch, gezien het tweede seizoen van The Witcher nog moet verschijnen. We weten dus ook nog niet of Henry Cavill de rol van Garett of Rivia opnieuw op zal pakken.

The Witcher: derde seizoen op Netflix alles behalve zeker

Wel weten we dat Netflix het universum graag uit wil breiden. De streamingdienst heeft ook laten weten met een tweede anime-film te komen én een serie te ontwikkelen voor kinderen. Wat voor een franchise als deze een opvallende en vreemde beslissing lijkt te zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!