Tiger King 2: Netflix vertelt het bizarre verhaal op deze datum verder

Films & Series Mark Hofman 27 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

In de eerste maand na lancering keken 64 miljoen huishoudens naar het bizarre verhaal van Joe Exotic. Dat er dus veel mensen uitkijken naar een vervolg op het verhaal en niet kunnen wachten op Tiger King 2, mag dus duidelijk zijn.

Tijdens het Tudum evenement heeft Netflix goed nieuws naar buiten gebracht voor al deze mensen. Het tweede seizoen van de bizarre serie komt onze kant op. Sterker nog: we kunnen dit jaar nog genieten van het epische verhaal dat simpelweg te gek voor woorden is.

Netflix komt met Tiger King 2

Tiger King heeft veel mensen, in de begindagen van de pandemie, door een oersaaie tijd heen weten te slepen. Logisch, want het bizarre verhaal van Joe Exotic is er eentje die je niet had kunnen verzinnen. Dat veel mensen dus uitkijken naar de komst van het tweede seizoen is geen geheim. Vanaf wanneer dat mogelijk zou zijn overigens nog wel.

Tijdens het Tudum evenement, dat Netflix afgelopen nacht hield, werd duidelijk wanneer we Tiger King 2 kunnen bewonderen. Vanaf 17 november gaat het bizarre verhaal verder. Al is nog wel onduidelijk waar dit verhaal nu precies over gaat.

Exotic in de gevangenis

Het eerste seizoen van Tiger King draaide natuurlijk om “The Tiger King Himself” Joe Exotic. Alleen zit de beste man, die achteraf niet zo best leek, in de gevangenis. Dat werd eerder al duidelijk, maar is nu dus ook in de trailer van het tweede seizoen te zien. In hoeverre hij dus een rol gaat spelen in de serie is nog niet bekend. Dat dit tweede seizoen een ander verhaal gaat worden mag dus duidelijk zijn.

Netflix kondigt een tweede seizoen van Tiger King aan

Alleen hoeven fans zich volgens Netflix geen zorgen te maken dat het tweede seizoen van Tiger King geen bijzondere wordt. Sterker nog: de streamingdienst laat weten nog net zoveel ‘Mayhem and Madness’ te bieden als dat het vorig jaar wist te doen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen