Netflix kondigt een tweede seizoen van Tiger King aan

Films & Series Jeroen Kraak 23 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Tiger King was een van de meest opzienbarende series van 2020. Nu komt er eindelijk een vervolg op de gebeurtenissen.

Je hebt veel documentaires op Netflix, maar Tiger King is misschien wel de meest opzienbarendste. In de serie zien we verschillende dierentuinhouders in de Verenigde Staten, maar Joe Exotic claimt toch wel echt de hoofdrol. We weten inmiddels allemaal hoe het met hem is afgelopen. Toch is het verhaal desondanks nog niet afgelopen. Sterker nog, het vervolg komt sneller dan dat je verwacht.

Tiger King komt terug voor een tweede seizoen

Netflix heeft vandaag een tweede seizoen van de bijzondere serie aangekondigd. Volgens de streamingdienst zien we daarin verhalen over “crimes, cons and scams’. De serie is vanaf ergens in 2021 te zien op Netflix.

Tiger King Netflix
Is Joe Exotic weer van de partij? (Afbeelding: Netflix)

Wat kunnen we verwachten?

Netflix heeft nog niet veel details over het nieuwe seizoen van Tiger King bekendgemaakt. We weten dus ook nog niet de precieze releasedatum. Ook over de inhoud is nog veel onbekend, aangezien Netflix geen details prijsgeeft. Wat we wel weten is dat Carole Baskin niet meedoet. Zij liet eerder weten dat ze ontevreden was over het eerste seizoen. We zagen haar dan ook al niet meer terug in de recap-aflevering die op de streamingdienst verscheen.

In Tiger King zagen we de bijzondere avonturen van Joe Exotic. We zagen daarnaast ook de bijzondere medewerkers van de zoo en ook aantal andere dierentuineigenaren. We weten nog precies hoe de serie eindigde. Dat was met een telefoongesprek van de wanhopige Joe Exotic vanuit de gevangenis. Daar zit hij overigens vanwege de moordplannen op Carole Baskin en 19 aanklachten vanwege wildlife crimes. Deze zaken blijft Exotic overigens ontkennen.

Netflix liet Tiger King seizoen 2 zien tijdens een speciale trailer, waarin het verschillende nieuwe true crime-docu’s laat zien die we nog kunnen verwachten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen