Netflix toont eindelijk langverwachte trailer van Tiger King 2

Films & Series Jeroen Kraak 27 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Tiger King is een van de meest bijzondere documentaires op Netflix. Binnenkort krijgt het een tweede deel en we zien nu de eerste beelden.

We hebben in 2020 allemaal met open mond zitten kijken naar Tiger King. De docuserie over de handel in wilde dieren in de Verenigde Staten en in het bijzonder de flamboyante dierentuineigenaren zorgden voor bizarre situaties. We dachten dat het verhaal na de reünieaflevering voorbij was, maar toen kondigde Netflix ineens een tweede seizoen aan.

Dit is Tiger King 2

Zelf beschrijft Netflix de serie als volgt: “We dachten dat de gekte voorbij was, maar het blijkt slechts het begin te zijn. Tiger King 2 gaat verder met de saga vol onthullingen over Amerika’s meest beruchte bezitters van grote katachtigen. De plotselinge bekendheid en ongewenste aandacht van de autoriteiten doen de gemoederen hoog oplopen en brengen verbijsterende onthullingen aan het licht.”

Ook weten we nu eindelijk meer over het tweede seizoen. “Joe Exotic zit achter de tralies en Carole Baskin vecht voor het eigendomsrecht van zijn fameuze dierentuin. In Tiger King 2 ontdekken we nieuwe bizarre onthullingen van Amerika’s beruchtste personages, hun motieven, achtergrondverhalen en geheimen. Vrienden en vijanden waaronder Jeff Lowe, Tim Stark, Allen Glover en James Garretson keren terug voor een nieuw seizoen dat wederom bol staat van moord, chaos en waanzin. Als je dacht dat je het hele verhaal kende… zet je schrap!”

Netflix in november: Narcos, Undercover, Tiger King en The Rock

Een nieuwe trailer

Door de trailer hebben we er ook meteen een beeld bij. Tiger King 2. Zo zien we eigenlijk hetzelfde als hoe het eerste seizoen is geëindigd. Een telefoontje van Joe Exotic vanuit de gevangenis. We zien eigenlijk voor een deel de gevolgen van het eerste deel. Hoewel Carole Baskin niet meewerkt aan het tweede deel, komt de vrouw wel weer terug. Zo gaat het opnieuw over de moordplannen op de vrouw en de verdwenen oud-echtgenoot.

We moeten nog even wachten op Tiger King 2. De serie is vanaf 17 november te zien op Netflix.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen