Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 27 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Keanu Reeves geeft deze bizarre cadeaus aan stuntteam van John Wick

Wie Keanu Reeves zegt, denkt natuurlijk meteen aan The Matrix en John Wick. Voor het stuntteam van de laatste titel heeft hij een bijzonder cadeau.

We kunnen niet wachten op de nieuwe films van Keanu Reeves. Eerst komt natuurlijk The Matrix Resurrections die op 23 december naar de bioscoop komt. Van die film weten we nog zeer weinig. We moesten het slechts doen met een bijzondere trailer. Daarna is het de beurt aan John Wick. De opnames zijn zojuist afgerond en dat viert de acteur. Hij geeft een bijzonder cadeau aan het stuntteam van de film.

John Wick is terug

John Wick is natuurlijk een heerlijke guilty pleassure. De film zit vol met nutteloze actie wat prima vermaak biedt. Dat vinden ook veel andere kijkers, aangezien de filmserie al toe is aan een vierde deel. Natuurlijk is Keanu Reeves een van de dragende krachten van de titel.

Het vierde deel van John Wick is nu volledig gefilmd, of zoals ze in de filmindustrie zeggen: it’s a wrap. Om dat te vieren geeft Reeves nu een bijzonder cadeau aan het stuntteam. Hij heeft alle leden een Rolex Submariner horloge gegeven en dat is zeker geen goed cadeau. De klokjes kosten zo’n 10.000 dollar per stuk.

Klokjes van Keanu Reeves

Het nieuws is naar buiten gebracht door Bruce Lee Concepcion en Jeremy Marinas via Instagram die lid zijn van het stuntteam van John Wick. Daarop zien we dat de horloges aan de onderkant zijn gegraveerd met een persoonlijke boodschap door Reeves.

We kunnen niet wachten op Reeves in John Wick: Chapter 4. Scènes voor het spektakel zijn onder andere opgenomen in Japan, Berlijn en Parijs. Dit deel is niet gemaakt door bedenker Derek Kolstad, maar door Chad Stahelski. Naast Reeves zullen we ook Donnie Yen, Bill Skarsgard, Laurence Fishburne en Hiroyuki Sanada.

We moeten helaas nog even wachten op de film met Reeves. Als alles goed gaat komt John Wick: Chapter 4 op 24 mei naar de bioscoop

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!