Waar het tweede seizoen van Squid Game waarschijnlijk over gaat

Films & Series Mark Hofman 31 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Wie terugblikt op het jaar 2021 zal zonder twijfel aan Squid Game denken. De Zuid-Koreaanse serie, die in september van dit jaar verscheen, wist te wereld in rap tempo te veroveren. Niet gek dus dat veel Netflix-gebruikers hopen op een tweede seizoen in 2022.

Onder deze mensen valt ook zeker hoofdrolspeler Lee Jung-jae. De acteur heeft tegenover People laten weten erg veel zin te hebben in het tweede seizoen. Een seizoen dat volgens hem onvermijdelijk is én waar hij nu al wat nieuws over heeft.

Squid Game: wat gebeurt er met Gi-Hun?

De acteur laat in het interview met People namelijk weten al met regisseur Dong-hyuk gesproken te hebben. In dat gesprek heeft Lee Jung-jae, die de rol van speler 456 invulde, laten weten wat hij met zijn personage zou willen. Daarbij kreeg hij ook direct van de regisseur te horen wat globaal de plannen zijn voor het tweede seizoen van Squid Game. Voor ons een geluk dat Lee Jung-jae dusdanig enthousiast is dat hij die plannen niet voor zich houdt.

Squid Game Netflix Squid Game Token scam
Spelen maar! (Afbeelding: Netflix)

‘Ik hoop echt dat er een plottwist in het verhaal zit die zowel verrassend is voor de kijkers als voor mijzelf’, laat Jung-jae weten in het interview. Als het voorspelbaar is, dan is er volgens de acteur weinig aan. ‘Ik heb echt geen idee wat er gaat gebeuren. Het enige wat Hwang mij verteld heeft is dat Seong Gi-hun terugkeert in Squid Game én dat hij wederom het spel speelt in de arena.’

Hiermee wordt dus wel direct duidelijk wat de beslissing van Gi-hun is aan het einde van Squid Game seizoen 1. Veel Netflix-kijkers hebben zich de laatste maanden afgevraagd wat de hoofdpersoon van de populaire serie van plan is na zijn wilde avontuur. Door de woorden van acteur Lee Jung-jae wordt nu dus duidelijk dat hij terugkeert. Wat precies daar de reden van is, en in welke rol hij terugkeert, is natuurlijk nog niet bekend.

Niet alleen een tweede seizoen

Wat we overigens wel weten is dat bedenker en regisseur Hwang Donh-hyuk in gesprek is met Netflix over een vervolg. Het is goed om te zien dat de Koreanen op het gebied van onderhandelingen en ideeën alles behalve geheimzinnig zijn. Tegenover televisiezender KBS, groot in Zuid-Korea, liet hij namelijk weten dat de onderhandelingen in een ver stadium zijn. Daarbij maakt hij ook direct bekend dat er niet alleen gesproken wordt over een tweede seizoen, maar ook over een derde.

Squid Game-bedenker heeft goed nieuws voor fans van de Netflix-serie

Meer weten over dat verhaal? Check dan zeker even het bovenstaande artikel dat Jeroen erover schreef!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen