De Samsung Galaxy Note is terug, maar heeft gewoon een andere naam

Smartphones Mark Hofman 31 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Fans van de Samsung Galaxy Note hebben het afgelopen jaar even moeten slikken. De populaire smartphoneserie liet het afgelopen jaar op zich wachten. Gelukkig is er goed nieuws: de Note keert begin 2022 weer terug!

Het zal voor sommige consumenten even wennen zijn, maar de Samsung Galaxy Note keert terug met een andere naam. Door nieuwe gelekte beelden van de Samsung Galaxy S22 Ultra wordt namelijk wel duidelijk wat Samsungs plannen zijn voor de Note-serie.

Samsung Galaxy Note keert terug

Geruchten en lekken rondom de Samsung Galaxy S22-serie schieten de afgelopen weken als paddenstoelen uit de grond. Niet heel gek, want de onthulling van het toestel komt steeds dichterbij. Waar we gisteren bijvoorbeeld al hoorde over de verschillende opslagcapaciteiten van het toestel én de kleurenopties, komt er vandaan een zeer opvallende foto bovenwater. Bekende en betrouwbare leaker Evan Blass deelt namelijk een roze-variant van de Samsung Galaxy S22 Ultra op social media. Een variant die laat zien dat de Samsung Galaxy Note stiekem terug van weggeweest is.

Wie de meest recente variant van de Samsung Galaxy Note, de Note 20, heeft gezien zal zonder twijfel de bovenstaande foto herkennen. De roze Samsung Galaxy S22 Ultra heeft namelijk ongelofelijk veel gelijkenissen. Iets dat niet alleen komt door de S-Pen die ook op de foto staat. Het grote scherm, de platte zijkanten, de platte bovenkanten en het nieuwe camerasysteem: dit is hét bewijs dat de Samsung Galaxy Note-serie en de S-lijn zijn samengevoegd. Mét succes.

De Samsung Galaxy S22 Ultra ziet er op deze manier ongelofelijk strak uit. Sterker nog: ik denk dat dit een van de mooiste smartphones is die Samsung ooit geproduceerd heeft. Maar voor ik die knoop echt doorhak moeten we het toestel eerst daadwerkelijk te zien krijgen. Nog even volhouden, dus.

De Galaxy S22

De Samsung Galaxy S22-serie verschijnt begin volgend jaar dus in het openbaar. De smartphone-serie zal wederom uit drie verschillende toestellen bestaan. Waar het reguliere model en de Plus-variant een zelfde ontwerp als de huidige vlaggenschepen dragen, zal de Ultra-variant dus veel van de Samsung Galaxy Note weghebben. Buiten het ontwerp is er de afgelopen weken nog meer naar buiten gebracht. Zo weten we bijvoorbeeld wat het camerasysteem te bieden heeft, hoeveel opslagcapaciteit er is én welke kleurenopties beschikbaar worden.

Samsung Galaxy S22 gaat de wens van fans mogelijk in vervulling brengen

Meer weten over de aankomende smartphones van Samsung? Check dan zeker deze pagina even.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen