Star Wars’ nieuwe serie Tales of the Empire: wat kunnen we verwachten?

Pop-Culture Lucas van de Wetering 5 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Er komt weer nieuwe Star Wars-content aan. Deze keer wordt het een miniserie genaamd Tales of the Empire.

Het einde van Bad Batch is nabij, maar gelukkig laat Star Wars ons niet lang wachten op een nieuwe geanimeerde tv-show. Lucasfilms heeft de eerste trailer gedeeld van de aankomende miniserie genaamd Tales of the Empire.

Tales of the Empire wordt een soort tegenhanger van een goed ontvangen Star Wars serie die twee jaar geleden uitkwam: Tales of the Jedi. Maar deze serie gaat zich, zoals de naam verklapt, focussen op verhalen binnenin The Empire, in plaats van bij de Jedi.

Star Wars: Tales of the Empire

Zoals eerder verteld gaat Tales of the Empire zich focussen op karakters die een connectie hebben met The Empire. En de trailer geeft ons veel hoop op mooie verhalen met veel verschillende interessante en mega-vette karakters.

De Star Wars-serie zal uitkomen op 4 mei. Dit is geen toeval, want dan is het Star Wars-da: May the 4th be With You. De miniserie zal zes afleveringen hebben, net als Tales of The Jedi.

Karakters uit de trailer

Als eerste zien we een vervolgverhaal van Barriss Offee. We zagen haar voor het eerst in The Clone Wars, ze was de padawan van Luminara Unduli. Maar doordat ze het vertrouwen verloor in de Jedi, ging ze naar de dark side. In Tales of the Empire gaan we haar leven na de fall of the Jedi zien.

Ook krijgen we meer te weten over het personage van Morgan Elsbeth. We zagen haar karakter voor het eerst in Star Wars: The Mandalorian, waar ze vocht met Ahsoka. Ook was ze een groot onderdeel van de Ahsoka-serie. In Tales of the Empire gaan we meer te weten komen over haar leven vóór haar verschijning in The Mandalorian.

Ook zien we veel andere bekende en geliefde Star Wars-karakters zoals Grand-Admiral Thrawn en Darth Vader in de trailer, met die karakters kan het nooit fout gaan. Ook lijkt het alsof we alle inquisitors voor het eerst in een ruimte gaan zien.

Tales of the Empire is nog een maandje wachten, helaas. Toch hebben we met de trailer al veel om naar uit te kijken. Het vertrouwen in dan ook groot dat de serie een gigantische traktatie zal gaan zijn voor Star Wars-fans. Ik kan in ieder geval niet wachten.

Disney+ volgt Netflix en gaat in juni wachtwoorddelers aanpakken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen