Shit: maker Red Dead Redemption komt met game over poepen tijdens werk

Games Lucas van de Wetering 12 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

De maker van de bekende game Red Dead Redemption speelt in een gloednieuwe Steam-game over het probleem van poepen tijdens het werk.

Iedereen kent het wel. Je moet super nodig naar het toilet, even een tweede boodschap doen. Maar het probleem is: je bent aan het werk. Precies over dit levensdilemma is er een nieuwe game uit op Steam, met een stemacteur-casting die je nooit zal geloven.

De stemacteur van de nieuwe indie-game over poepen tijdens het werk genaamd Please Leave Me Alone, I Need to Poop is namelijk de maker van een bekende videogame. Kendrick Reinsch, maker van Red Dead Redemption 2, is de stem van het hoofdkarakter in de explosieve Steam-game. Maar gaat het spel oprecht alleen over poepen?

De Steam-game over poepen op werk met de Red Dead Redemption-maker

Je zal het misschien niet verwachten, maar Please Leave Me Alone, I Need to Poop op Steam heeft, net zoals Red Dead Redemption, een daadwerkelijke verhaallijn. Al is dit verhaal niet heel complex. Het spel start met de baas van de speler die belt om notities door te geven van een belangrijke presentatie. Maar er is een groot probleem, het karakter van de speler moet erg nodig een bruine bom droppen.

Hierdoor komt er een moeilijk dilemma naar voren: Luister je naar wat je baas te zeggen heeft en kom je goed voorbereid bij de presentatie aan, of kies je ervoor om naar de wc te sprinten zodat je ingewanden intact blijven? Het is misschien wel de belangrijkste beslissing die je karakter, met de stem van de Red Dead Redemption-maker, ooit moet maken.

Intense minigames en een goed geheugen

Toch is de Steam-game met de Red Dead Redemption-maker niet zo simpel als het lijkt. Om met een schone broek bij de presentatie aan te komen moet je jezelf door allemaal minigames zien te navigeren. Zo moet je bijvoorbeeld de wc-bril schoonmaken, de ogen uitsteken van een gluurder en een collega aan de kant duwen die vol in de weg staat.

Maar het stopt niet bij minigames. Je moet ook een goed geheugen hebben om de Steam-game te winnen. Zo moet je belangrijke informatie over de presentatie zien te onthouden uit het gesprek met je baas. Om je presentatie te laten slagen, kies je de juiste dialoogopties. Deze keuzes zijn gebaseerd op de info van je baas.

Please Leave Me Alone, I Need to Poop met de Red Dead Redemption-maker is een extreem onnozel spelletje dat best vermakelijk is. Doordat er meerdere presentatie-onderwerpen en minigames zijn, ben je niet na een keer uitgespeeld. Ook zit de Steam-game vol met grappen over popcultuur, zoals dat de maker van Red Dead Redemption, de stemacteur is de game. Please Leave Me Alone, I Need to Poop is te spelen op Steam en kost 4,99 euro (tijdelijk 2,99 euro).

Meta is er klaar mee: Instagram-gebruikers beschermd tegen ongevraagde worsten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen