Jelle van Es
Jelle van Es Games 3 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Suicide Squad-game gaat voorlopig niet uitkomen

Suicide Squad: Kill The Justice League is één van de games waar ik echt naar uitkijk. Het is de nieuwe game van Rocksteady, wat weer de ontwikkelaar is van de uitstekende Batman: Arkham-games.

Maar het ziet er naar uit dat je voorlopig nog niet losgaat met Suicide Squad: Kill The Justice League. Volgens de ingewijden bij Bloomberg is de release nog ver van ons verwijderd en wordt de game uitgesteld naar 2023.

Suicide Squad: Kill The Justice League komt voorlopig niet

Meestal is het zo dat dit soort ingewijde geruchten gevolgd worden door een officieel bericht. Dus de kans is groot dat Suicide Squad: Kill The Justice League echt pas volgend jaar uitkomt. Dat terwijl de game eind 2020 via een teaser werd onthuld. Toen was het de verwachting dat de game eind 2021 of begin 2022 zou gaan uitkomen. En nu lijkt de game dit jaar helemaal over te slaan. Het zal vast te maken hebben met de uitdagingen die gamestudios hebben wanneer het aankomt op het ontwikkelen van games in een thuissituatie.

Toch had ik dit niet verwacht. In december tijdens de jaarlijkse Game Awards werd de bovenstaande trailer van Suicide Squad: Kill The Justice League getoond, waarmee de ontwikkelaar min of meer laat zien dat het goed op weg is. Een uitstel van een jaar is dan niet hetgeen dat je verwacht te horen. Tegelijkertijd zou het op zich wel goed zijn. Want Rocksteady is een studio die je het gunt om gewoon een nieuwe goede game af te leveren. En als dat lukt, dan zou dit zomaar een nieuwe trilogie kunnen gaan worden.

Gebaseerd op de comics

Net als The Avengers en The Guardians of the Galaxy-games is Suicide Squad: Kill The Justice League een titel die gebaseerd is op de comics en dus niet op de films. Je zult dus andere voice actors horen. Dat is wellicht even wennen, maar met name Guardians of the Galaxy liet zien dat het perfect kon bestaan op die manier.

Gran Turismo 7 wordt de uitgebreidste racegame op de PlayStation 5

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!