Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 27 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

The Last of Us als tv-serie: de eerste beelden van Joel en Ellie duiken op

The Last of Us kennen we natuurlijk als gameserie op PlayStation. Nu zien we ook de eerste beelden van de televisieserie voorbijkomen.

Naughty Dog heeft een aantal topgames afgeleverd voor PlayStation. Wie kent niet de spellen als Uncharted en The Last of Us. Die verhalen zitten zo goed in elkaar dat filmmakers er maar graag mee aan de slag gaan. Zo komt er van eerstgenoemde titel een film met Tom Holland in de hoofdrol en van de tweede game wordt een serie gemaakt. Daarvan zijn nu de eerste beelden te zien.

The Last of Us op HBO Max

HBO (Max) heeft een grote slag geslagen door de rechten van The Last of Us binnen te halen. Het televisienetwerk/streamingdienst maakt er een serie van met een aantal grote namen. Zo zijn de hoofdrollen voor Pedro Pascal (The Mandalorian) en Bella Ramsey.

Helaas weten we nog niet te veel over The Last of Us. Er zijn wel een aantal beelden naar buiten gekomen van de cast en nu is ook het eerste beeld van de serie zelf naar buiten gekomen. Goed, die eerste foto zegt nog niet echt iets, maar geeft ons wel al een klein idee.

Beelden lijken op de game

De foto van The Last of Us is gedeeld door Neil Druckmann, co-president van naughty Dog. Daarop zijn de karakters Joel en Ellie te zien, oftewel Pascal en Ramsey. We zien ze niet in hun gezicht maar vanaf de achterkant terwijl ze over grasland lopen. De beelden lijken verdacht veel op de game en dat is een goed teken. Het is goed om te zien dat de makers van de serie de originele stijl trouw blijven. “Toen ik ze voor het eerst zag op de set in hun kleding dacht ik: ‘Holy shit! Dit zijn Joel & Elly,’” tweette Druckman. Hij gaat verder: “Ik kan niet wachten om jullie meer te laten zien (van al onze projecten).”

Het is helaas nog niet bekend wanneer we The Last of Us kunnen verwachten. De show is natuurlijk een prioriteit voor HBO, zeker met de uitbreiding in Europa. Hopelijk komt de serie er dus snel aan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!