Jelle van Es
Jelle van Es Games 27 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

5 Toffe PlayStation 5-games die je nu met korting scoort

Als het je gelukt is om een PlayStation 5 te scoren, dan wil je daarna er natuurlijk een paar goede games voor hebben. Maar de spelcomputer was al een flinke investering. Daarom kun je nu je slag slaan met een paar mooie kortingen.

De PlayStation 5-games kun je nu met korting scoren bij Bol.com. Er zijn er meer dan vijf, je kunt hier het overzicht bekijken, maar deze vijf titels vinden wij hun geld echt waard.

PlayStation 5-games met korting

Ratchet & Clank: Rift Apart

We trappen dit overzicht gelijk af met één van de beste games die je nu op de PlayStation 5 kan scoren: Ratchet & Clank: Rift Apart verscheen deze zomer en was een schot in de roos. Het is één van de beste platformgames van afgelopen jaar, die er fantastisch uitziet en waarbij je los kunt gaan met veel verschillende wapens. Bovendien maakt de game uitgebreid gebruik van de mogelijkheden van de nieuwe spelcomputer. Op die manier heb je eigenlijk geen laadtijden en trilt de DualSense-controller er vrolijk op los. Lees hier de review.

Scoor hem hier

Ratchet & Clank: Rift Apart
Ratchet & Clank: Rift Apart (Afbeelding: Sony)

F1 2021

Het Formule 1-seizoen is nog altijd in volle gang. Het afgelopen weekend hadden we een absolute toprace om naar te kijken en over twee weken gaan we racen in Turkije. Mocht je een beetje in de juiste stemming willen komen, dan kun je alvast losgaan in de game F1 2021. Deze is uiteraard ook te spelen op de PlayStation 5. Naast alle huidige banen en teams is het mogelijk om ook een speciaal verhaal te volgen. Bovendien kent de game vele mogelijkheden om hem samen te spelen. Zowel samen op één computer als in de online modus van de game. Lees hier de review.

Scoor hem hier

F1 2021
F1 2021 (Afbeelding: Codemasters)

Scarlet Nexus

Scarlet Nexus op de PlayStation 5 was voor mij een behoorlijke verrassing. Ik had niet heel erg veel van de game verwacht, maar uiteindelijk bleek het een heerlijke titel te zijn. Het is een game met veel verhaal, een boeiend vechtsysteem en een toffe visuele stijl. Mocht je hem destijds gemist hebben, dan kun je deze interessante titel nu met een mooie korting scoren.

Scoor hem hier

Scarlet Nexus PlayStation 5
Scarlet Nexus (Afbeelding: Bandai Namco)

Dirt 5

Dit 5 is een game die bij de lancering van de PlayStation 5 al beschikbaar was en daardoor niet meer echt heel erg nieuw is. Maar met deze korting is het een heerlijke racegame. Scheur met veel snelheid door de verschillende werelden heen en kom als eerste over de finishlijn. Daarbij wordt er goed gebruik gemaakt van de DualSense-controller, waardoor je goed voelt over wat voor soort ondergrond je rijdt. Tot slot is het ook mogelijk om je eigen circuits te maken en die te delen met anderen. Lees hier de review

Scoor hem hier

Dirt 5 xbox game pass
Dirt 5 (Afbeelding: Codemasters)

Balan Wonderworld

Eerlijk is eerlijk, deze laatste game is niet echt een hele goede titel. Toch heb ik hem meegenomen in dit rijtje met PlayStation 5-games met korting. Je kunt de game nu namelijk voor een tientje scoren. En dat is eigenlijk geen geld. Daarvoor krijg je een ietwat verouderde platformgame met wat gebreken. Maar voor dit bedrag kun je daar waarschijnlijk wel doorheen kijken. Lees hier de review.

Scoor hem hier

Balan Wonderworld
Balan Wonderworld (Afbeelding: Square Enix)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!