Tim Cook verklapt Thunderbolt/FireWire-kabel aan OMT’er [UPDATE]

Apple Koen van Tongeren 31 jul 2012
Leestijd: 1 minuut

Nadat Apple tijdens de WWDC een nieuwe Thunderbolt-naar-Ethernet– en Thunderbolt-naar-FireWire-kabel aankondigde was de eerste snel beschikbaar, maar wachten we nog steeds op de tweede. [UPDATE] Zojuist is de 29 euro kostende Thunderbolt-naar-FireWire-kabel in de online Apple Store verschenen.

OMT’er Mike werd ongeduldig en vroeg zich af hoe lang hij nog moest wachten op de Thunderbolt-naar-FireWire-kabel. Tja, en dan kun je wel naar je lokale Apple Reseller gaan maar die zal het ook niet weten. Daarom leek het Mike een beter idee om het gewoon aan Apple’s CEO te vragen.

Gisterenmiddag stuurde Mike een mail met zijn vraag aan CEO Tim Cook. Tot zijn (en onze) verbazing kreeg hij vijf uur later een antwoord van Tim op zijn vraag, een kort en krachtig:

Tomorrow.

De bronversie van Tim's mail aan Mike

Afgaand op de bronversie van de mail gaan wij er van uit dat de mail die Mike ons doorstuurde écht van het kantoor van Tim Cook afkomstig is. Dat betekent dat de Thunderbolt-naar-FireWire-kabel dus vandaag uit moet komen. Wij houden de Online Apple Store in ieder geval extra goed in de gaten.

Waar zou jij Tim eens over willen mailen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen