Night
Night Apple 2 feb 2020
Leestijd: 1 minuut

Uitgekeken op je iPhone wallpaper?

Ben je onderhand wel uitgekeken op het standaard wallpaper van je iPhone, maar je weet niet wat je dán moet kiezen?
Dan hebben we hier de oplossing voor je.

Als je uitgekeken bent op de wallpapers van Apple, moet je eens een kijkje nemen op idownloadblog.com Zij posten iedere zondag een setje ‘wallpapers of the week‘. Daarin vind je de mooiste wallpapers, die zijn geoptimalisserd voor de iPhone. Pas als een wallpaper er ook op een OLED scherm prachtig uitziet, wordt deze in de verzameling opgenomen.

Iedere week een nieuwe wallpaper verzameling

iDownloadblog.com staat erom bekend dat ze de mooiste wallpapers verzamelen. Deze worden keurig in rubrieken ondergebracht, zoals natuur, geometrie, ruimte en nog veel meer. Heb je een mooie gevonden? Dan kun je deze volledig gratis downloaden.

In de wallpaper rubriek van de site komen ook geregeld ontwerpers aan bod. Zo staat deze week grafisch ontwerper en fotograaf @wallsbyjfl centraal. Hij heeft een serie abstracte, geometrische wallpapers uitgebracht, die kleur brengen naar iedere iPhone. Van iedere selectie op Twitter biedt JFL de volledige serie aan in zijn online albums.

We hebben er een aantal uit de serie hieronder geplaatst, van kaleidoscoop tot een jaren ’80 ‘Tron’ achtige wallpaper. Aan jouw welke je de mooiste vindt.

Paper Sheets voor iPhone
Blocks wallpaper voor iPhone
Origami voor iPhone
Tron voor iPhone
Kaleidoscoop voor iPhone

Stuur ze ook zelf in

Heb jij ook een verzameling mooie wallpapers, maak je ze zelf of fotografeer je zelf je eigen wallpapers? Stuur jouw setje dan naar @jim_gresham en wie weet staat jouw setje binnenkort ook online. Je all-time favoriet mag je natuurlijk ook gewoon plaatsen in de reacties hieronder.

Lees ook ➔ Alle macOS en iOS wallpapers tot nu toe

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!