Vacature | Freelance redacteuren van Nederland: WANT heeft jullie nodig!

Tech Mark Hofman 5 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Het team van WANT kijkt met trots naar de nieuwe website die het gisteren online heeft gezet, maar is tegelijkertijd op zoek naar iemand die op freelancebasis die vreugde met hen kan delen. Werk!

We hoeven je inmiddels niet meer uit te leggen dat we helemaal gek zijn op technologie, popcultuur en lifestyle. Dagelijks houden we onze lezers op de hoogte van alles wat geweldig is en proberen we de pareltjes tussen al dat productiegeweld eruit te halen.

Nu doen we dat met een klein team van drie personen en wat ons betreft mag daar best nog wel iemand bij. Simpelweg omdat we het nog beter willen doen. Daarom zijn we per direct op zoek naar een freelance redacteur voor onze website.

WANT zoekt een freelance redacteur

We hebben eigenlijk niet heel erg veel van je nodig. Het enige wat we willen is dat je logischerwijs verstand hebt van zaken en weet wat er speelt op het gebied van technologie en popcultuur.

Vacature | Freelance redacteuren van Nederland: WANT heeft jullie nodig!
Je weet wat dit is, toch? (Afbeelding: Disney)

Je hebt een vlotte pen, uitstekende kennis van SEO en een scherp oog voor interessante invalshoeken, pakkende titels en prachtige afbeeldingen. Met andere woorden: je kunt je enthousiasme over de onderwerpen goed overbrengen op ons miljoenenpubliek.

Uiteraard staat daar niet alleen een passende vergoeding tegenover, maar krijg je ook te maken met het gemotiveerde team van WANT, waarmee je vijf artikelen per week zult maken. Oh, en het testen van nieuwe smartphones of het spelen van nieuwe games hoort er natuurlijk ook gewoon bij.

Als je interesse hebt in de functie en eens met ons wilt afspreken, stuur dan een e-mail met je motivatie naar [email protected]!

Vanaf volgend jaar is er ook ruimte voor een stagiair

Heb je op dit moment geen mogelijkheid om onze redactie als freelancer te versterken, maar wil je wel graag deel uitmaken van ons team? Vanaf volgend jaar zijn we ook op zoek naar een stagiair die onze redactie komt versterken.

Wil je meer weten over deze stage? Bekijk dan de vacature op de website van Mediahuis Nederland.

Welkom bij het nieuwe WANT

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen