Vacatures Apple Store Den Haag en Haarlem online

Apple rmens 14 apr 2013
Leestijd: 1 minuut

Ondanks dat de Apple Stores in Den Haag en Haarlem nog niet officieel aangekondigd zijn, zijn er een flink aantal vacatures met standplaats Den Haag en Haarlem op de Apple-site verschenen. Apple zoekt duidelijk winkelpersoneel. We zien vacatures voor Store Leader, Business Manager, Creative en Genius.

Het bedrijf uit Cupertino zoekt voor beide stores personeel, in totaal gaat het om 13 functies. De vacaturesectie op de Apple-site kopt “Nieuwe winkels, nieuwe kansen” met daaronder een verwijzing naar standplaats Haarlem.

Nieuwe winkels, nieuwe vacatures.

Eerder onthulde OMT al veel nieuwe details over de toekomstige Apple Store in Haarlem. Ook de bouw van de Haagse Apple Store zou inmiddels in volle gang zijn. Het is nog onduidelijk wanneer Apple’s nieuwe retail stores zullen openen.

Wil je aan de slag in een van de nieuwe Apple Stores? Via de vacaturesectie op de Apple-site kan je meteen solliciteren. Wil je je belevenissen in het sollicitatieproces delen of heb je andere (inside) informatie over de nieuwe Apple-winkels? Mail de redactie op redactie [at] onemorething.nl of gebruik het discrete tipformulier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen