Google heeft een verborgen game en die is onmogelijk om te winnen

Games Sam Dille 4 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Als je een echte tennisfanaat bent, dan houd je vast de scores bij tijdens grote toernooien. Je kunt verschillende apps gebruiken, maar één Google Search is al genoeg. Wist je dat je op die plek ook een verborgen spelletje kunt vinden?

Het tennisspelletje dat je op Google kunt spelen, is geen fancy game die je op een console speelt. Het is heel simpel en je kunt het spelen op elke internetbrowser, op je smartphone of computer. Maar de kans is niet groot dat je het spelletje wint.

Het verborgen tennisspelletje van Google

Om het spel te kunnen spelen, zoek je in de zoekbalk van Google naar een tennistoernooi. Bijvoorbeeld Wimbledon of het Italian Open in Rome, net als de Redditors die dit spel ontdekten hebben gedaan. Je ziet dan allemaal spelcategorieën van de Italian Open verschijnen, maar daar hoef je niets mee te doen. Klik in plaats daarvan op de groene tennisbal.

De gameplay doet je misschien denken aan Flappy Bird, dat een paar jaar geleden een enorme rage was. Maar dit spelletje is onmogelijk om te winnen. Tijdens de minigame van Google speel je tegen een computer en voor elke slag die je raakt, krijg je een punt. De computer gaat alleen al heel snel naar een heel moeilijk niveau. Dat maakt de game enorm verslavend.

Typen of swipen?

Je kunt het spel van Google spelen op een pc, maar de gameplay is niet helemaal hetzelfde. Op de laptop moet je de pijltjestoetsen gebruiken, terwijl je swipet op je smartphone. Kies de optie die het beste bij jou past.

Een Redditor scoorde ooit 27, wat de hoogste score in die thread lijkt te zijn. Maar wie weet kom jij er wel overheen. Reddit zit trouwens vol met pagina’s die tips geven over populaire en minder populaire games. Wij hebben er vijf voor je op een rijtje gezet in dit artikel.

5 Reddit-pagina’s waar iedere game-liefhebber blij van gaat worden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen