5 Reddit-pagina’s waar iedere game-liefhebber blij van gaat worden

Games Sam Dille 2 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

Zelfs voor de meest fanatieke gamers is het bijna onmogelijk om volledig de hoogte blijven van alle gaming-updates. Daarom zijn kanalen als Reddit een uitkomst. Met deze vijf kanalen mis je geen enkele nieuwtje.

Reddit is een geweldig kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste weetjes in de gaming-wereld. De social media website biedt tal van kanalen met allemaal hun eigen vakgebied. Of je nu op zoek bent naar andere gamers of specifieke tips nodig hebt. Tussen de duizenden community’s zitten een paar pareltjes die je niet mag missen.

Deze Reddit-pagina’s geven de beste gaming-adviezen

Om op de hoogte te blijven hoef je allang niet meer op elke nieuwsbrief geabonneerd te zijn. Dankzij kanalen als Reddit ben je binnen enkele klikken weer helemaal bijgepraat. Bovendien is de website een stuk veiliger geworden. Zo kun je nu een stuk makkelijker accounts blokkeren en rapporteren.

1. Patientgamers

r/patientgamers is een community voor laatkomers. De leden van deze Reddit-pagina wachten namelijk minstens twaalf maanden met het uitproberen van een nieuwe release. Dit doen ze bijvoorbeeld om de hype die komt kijken bij een nieuwe game te ontlopen, of ze wachten tot alle glitches zijn opgelost.

Reddit-pagina oude games
Terug in de tijd. (Afbeelding: Unsplash)

Het platform herinnert haar volgers daarom aan releases van jaren eerder. Je blijft op die manier makkelijk op de hoogte van alle releases die je de afgelopen tijd hebt gemist. Wil je echter babbelen over de nieuwste games op de Nintendo Switch, dan zal je dit account moeten overslaan. Hier zullen ze het waarschijnlijk pas in 2023 over hebben.

2. Disabledgamers: Reddit-groep voor gamers met een handicap

Deze community is heel klein, maar ontzettend actief. r/disabledgamers is een geweldige plek om meer te weten te komen over hoe je jouw favoriete games het beste kunt instellen. Ook kom je via dit kanaal veel te weten over hoe je games geschikter maakt voor spelers met een handicap. De groep heeft het bovendien vaak over waar je de beste game-uitrusting kunt vinden en hoe je problemen met controllers oplost. Als je dus iets wil weten over apparatuur dan moet je deze Reddit-pagina zeker even checken.

3. GamingLeaksAndRumours

Ben jij een gamer die niet kan wachten tot nieuwe hacks of oplossingen, dan is dit Reddit-kanaal jouw beste vriend. r/GamingLeaksAndRumours is het platform voor antwoorden, oplossingen en de nieuwste gaming-geruchten. De groep lekt regelmatig roddels en theorieën over nieuwe games die in aantocht zijn. Op deze berichten wordt fanatiek gespeculeerd. Dankzij r/GamingLeaksAndRumours ben je ongetwijfeld als eerste op de hoogte van de nieuwste updates.

4. Lowendgaming: gamen op (te) oude apparaten dankzij deze Reddit-community

r/lowendgaming helpt je op weg als je niet over de nieuwste hardware beschikt. Het is de beste plek om erachter te komen hoe je een game kunt spelen met alternatieve software. Blijkt je een game toch niet te kunnen spelen, dan komt het kanaal met een soortgelijke titel. Met hulp van deze groep kunnen veel gamers toch hun favoriete games spelen, op oudere apparaten.

Controllers
Je hoeft niet langer de nieuwste controllers te hebben! (Afbeelding: Unsplash)

5. Esports

Voor competitieve gamers is r/esports een grote speeltuin. Deze Reddit-community houdt je op de hoogte van de nieuwste updates en toernooien. Ook is er ruimte voor discussie over alles wat er gaande is in de esports-wereld. Via r/esports kun je makkelijk in contact komen met andere fanatieke gamers in jouw vakgebied. Misschien lukt het je om een heel nieuw team bij elkaar te sprokkelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen