Verborgen parel PlayStation 5 tijdens Cyber Monday stuk goedkoper

Games Mark Hofman 27 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Er zijn in 2023 veel verschillende goede games verschenen voor de PlayStation 5. Het waren er zelfs zoveel dat bepaalde titels ondergesneeuwd raakten. Gelukkig heb je tijdens Cyber Monday alle reden om een van die titels een kans te geven.

Bijkomen van Black Friday en alle deals die daarbij kwamen kijken zit er niet in, want de wereld raast als een gek door naar Cyber Monday. Niet per se lekker voor je portemonnee, wel voor je PlayStation 5.

Verborgen parel PlayStation 5 krijgt flinke korting

Hogwarts Legacy, Marvel’s Spider-Man 2, Baldur’s Gate 3 en nog veel meer titels hebben het gamejaar 2023 zonder twijfel gemaakt. Maar door al die grote titels voor de PlayStation 5 is er één die, naar mijn gevoel, een beetje is ondergesneeuwd.

Immortals of Aveum is een heerlijke EA-game die iets meer aandacht verdient dan hij heeft gekregen. Persoonlijk heb ik enorm genoten van de titel die het FPS-concept samenvoegt met magische krachten.

Immortals of Aveum: is dit dé speelbare verrassing van 2023?
(Afbeelding: Electronic Arts)

Kort gezegd, er is een eeuwenlange oorlog gaande, je speelt als Jak, die uiteraard een of andere uitverkorene is en eigenhandig die oorlog moet zien te beëindigen. Een leuk singleplayerverhaal dat uitstekend samenwerkt met vermakelijke gameplay.

Tijdens Cyber Monday is het spel bij Bol te krijgen met 35% korting. Waar je normaal gesproken 46,05 euro betaalt, lap je nu slechts 25,95 euro voor de PlayStation 5-titel.

Meer deals tijdens Cyber Monday

Tijdens Cyber Monday zijn er echter, op het gebied van games voor de PlayStation 5, nog meer deals te ontdekken. Mocht Immortals of Aveum niet helemaal je ding zijn of heb je het al uitgespeeld, dan zijn er nog voldoende titels om van te genieten.

Een klein overzicht:

Wil je trouwens nog kans maken op een Collector’s Edition van Marvel’s Spider-Man 2? Je hebt nog tot maandag 27 november 17:00 uur om mee te doen met de onderstaande winactie:

Hoe je via WhatsApp de Marvel’s Spider-Man 2 Collector’s Edition kan winnen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen