rmens
rmens Apple 20 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

Verbouwing Apple Store Brussel begonnen

De verbouwing van de toekomstige Apple Store in Brussel is begonnen. Inmiddels is de bekende zwarte, houten afscherming voor het pand van de eerste Belgische Apple Store verschenen. De winkel zou nog in de herfst van dit jaar zijn deuren openen.

Brussel krijgt een ‘flagship store’ in het prestigieuze woon-winkelgebied Le Toison d’Or waarvan de bouw zich in afrondende fase bevindt. Apple neemt intrek in de hoek van een van de nieuwe gebouwen. De winkel krijgt 1500m2 winkeloppervlak en een mezzanine.

Naast de Apple Store komen nog meer flagship stores van grote merken in het winkelgebied. OMT-lezer Thibaut maakte een aantal foto’s. Het was (nog) niet mogelijk om achter de houten afscherming te kijken.De toekomstige winkel in Brussel breekt enigszins met de regels van Apple flagship stores. Deze zijn vaak gevestigd in monumentale gebouwen of juist helemaal door Apple zelf ontworpen. Onderstaand een render van het eindresultaat met de Apple Store, die naar verluidt in de herfst zal openen, op de hoek.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!