WANT 21: de Propeaq bril geeft je meer energie en jij kunt ‘m winnen

Gadgets Jeroen Kraak 10 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Het jaar 2020 is eindelijk achter ons en we kunnen vol frisse moed aan het nieuwe jaar beginnen. En laten we dat jaar dan direct goed beginnen door van 4 t/m 15 januari iedere dag een prijs weg te geven. Vandaag een heel bijzondere. In samenwerking met Amazon mogen we de Propeaq weggeven.

Het heeft even geduurd, maar afgelopen jaar betrad de internetgigant Amazon de Nederlandse markt. De internetwinkel was al jaren actief in andere landen van Europa, maar bedient nu ook Nederland met een volledig aanbod van allerlei spullen. Van de nieuwste iPad tot huishoudelijke artikelen, bijna alles kun je er krijgen.

Amazon naar Nederland

Tegelijkertijd met de volledige Nederlandse diensten van de webshop kwam Amazon ook met haar diensten als Prime Video en Prime Gaming naar ons land. Daardoor kunnen we nu voor 2,99 euro per maand series als The Boys en The Grand Tour nu ook in Nederland zien.

Maar er is nog meer. Sinds het einde van het afgelopen jaar heeft Amazon ook Launchpad geïntroduceerd in Nederland. Op dit platform kun je producten van start-ups uit Nederland kopen. Naast dat je daarmee jonge bedrijven steunt uit je eigen land, zie je ook de meest bijzondere uitvindingen en producten. Eén daarvan is de Propeaq.

Meer energie door Propeaq

De Propeaq is een bril met daarin speciale lampjes en gekleurde glazen. Door deze bril 30 minuten per dag te dragen slaap je beter, heb je meer energie overdag en kom je af van de winterdip. Bovendien kun je door middel van de speciale app een op maat gemaakt schema volgen dat ervoor moet zorgen dat je tijdens een lange reis niet te kampen hebt met een jetlag. Handig dus als we na de lockdown eindelijk weer op vakantie mogen buiten Europa!

Propeaq
De glazen van de Propeaq kun je wisselen. (Afbeelding: Amazon)

De Propeaq wordt niet alleen door mensen thuis gebruikt, maar ook door topatleten wereldwijd. Zo hopen zij de juiste energie te hebben tijdens wedstrijden. Dit kun je net zoals het jetlagschema plannen met de app. Zo heb je dus ook genoeg energie als jij een belangrijk evenement hebt. Normaal kost deze bril 199 euro, maar wij mogen van Amazon er twee weggeven.

Hoe kan jij hem winnen?

Nu je een beetje weet wat Little Hope te bieden heeft wil je natuurlijk weten hoe je de koptelefoon kunt winnen. Het is eigenlijk best simpel:

  • Volg WANTNL op Instagram
  • Like de post van de winactie
  • Reageer onder de post met waarom jij de telefoon zou moeten winnen
  • Vanmiddag om 17:15 uur wordt de winnaar bekendgemaakt op Instagram.

Zoals gezegd vieren we met WANT21 de start van het nieuwe jaar en geven we iedere dag een prijs weg. Vandaag maak je dus tot 17:15uur kans op één van de twee exemplaren van de Propeaq, maar morgen om 09:00 uur verschijnt er weer een nieuwe winactie! Tot 15 januari maak je dus iedere dag kans op een prijs!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen