Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 10 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

AliExpress: 5 (on)handige gadgets voor wat extra warmte

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 gadgets voor je uitgezocht die je warm houden tijdens deze koude winterdagen.

Mokverwarmer met verstelbare temperatuur

Jezelf warm houden kan door vijf lagen kleding aan te trekken maar werkt misschien beter wanneer je jezelf van binnenuit verwarmt. Dat klinkt misschien ietwat vreemd maar we hebben het gewoon over een kop thee drinken. Vergeet je die altijd direct nadat je hem hebt gezet en naast je laptop hebt geplaatst? Zet hem dan op een mokverwarmer als deze zodat hij urenlang warm blijft.

mokverwarmer AliExpress
Mokverwarmer (Afbeelding: AliExpress)

11,82 euro

AliExpress topper: Verwarmd lang ondergoed

Wat warmer is dan lang ondergoed? Verwarmd lang ondergoed. Dit kun je uiteraard op AliExpress kopen. Deze set lang ondergoed heeft geïntegreerde verwarmingselementen die je via een USB-kabel kunt opladen zodat je billen altijd lekker warm zijn.

verwarmd ondergoed
Verwarmd lang ondergoed (Afbeelding: AliExpress)

21,99 euro

Slimme verwarmde muismat

Met een verwarmde muismat als deze blijf je het liefst de hele dag achter je laptop zitten. Of doe je tussen het werken door een dutje met je hoofd op deze verwarmde mat die drie verschillende standen heeft. Al vragen we ons wel sterk af of de hitte goed is voor je laptop..

verwarmde muismat AliExpress
Verwarmde muismat (Afbeelding: AliExpress)

14,87 euro

Verwarmde boterhamschoenen

Ja, dat lees je goed: dit zijn verwarmde boterhamschoenen. Trek deze elektrisch verwarmde slofjes voor je handen aan tijdens het typen zodat je nooit koude handen krijgt. Al kun je natuurlijk ook gewoon wat steviger doortypen. Daar zal je baas ook blij mee zijn.

handwarmers elektrisch
Elektrische handwarmers (Afbeelding: AliExpress)

6,70 euro

Typisch AliExpress: Verwarmde wc-bril

Heb je je elektrisch verwarmde handschoenen aan en heb je net een dutje gedaan met je hoofd op de verwarmde muismat? Dan kunnen we ons voorstellen dat je geen zin hebt om op te staan om naar de wc te gaan. Om dit iets aantrekkelijker te maken kun je daar een verwarmde wc-bril installeren. We hebben het niet over een pluche-rand over de bril maar over een complete bidet met naast de verwarmende functie nog een aantal hygiënische extra’s.

verwarmde wc-bril AliExpress
Verwarmde wc-bril (Afbeelding: AliExpress)

59,13 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!