WANT versterkt zich vanaf 1 september met Apple-website One More Thing

Apple Mark Hofman 31 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Mediahuis Nederland breidt vanaf 1 september techwebsite WANT uit met Apple-platform One More Thing. De techsite die zich nu al richt op innovatie, gadgets en wetenschap, biedt voortaan ook snelle en complete berichtgeving over de producten van Apple. Hierdoor wordt WANT een nog completere en sterkere techwebsite.

One More Thing is sinds 2001 één van de meest toonaangevende websites op Applegebied. Applefans kunnen hier al jarenlang terecht voor recensies over de nieuwste producten, tips voor de beste apps en alles over je iPhone, Mac of Apple Watch. De Apple-liefhebbers van OMT kunnen nu terecht op de Apple-pagina van WANT.

WANT door One More Thing nog sterker

WANT profileert zich al sinds jaar en dag als hét platform voor liefhebbers van alles rondom technologie, popcultuur en wetenschap. Met tijdloze verhalen, reviews, uitgebreide video’s en de eigen Freakin’ Nerds-podcast, komt de lezer, kijker én luisteraar niets tekort.

Door het combineren van WANT en One More Thing biedt WANT de lezers nu een groot en compleet platform op het gebied van technologie, popcultuur en wetenschap. Dat Apple al de interesse had van de WANT-redactie, blijkt wel uit de review van de langverwachte Vision Pro, die hoofdredacteur Mark Hofman mocht testen tijdens de lancering in Cupertino. Ook volgt de redactie uiteraard weer het grote Apple-event in september.

“Dat One More Thing en WANT samengaan, betekent het begin van een nieuw tijdperk, waar we erg enthousiast over zijn”, zegt Mark Hofman. “Deze fusie maakt de identiteit van WANT compleet. We kunnen nu de verhalen van Apple en andere bedrijven blijven vertellen en unieke content blijven maken. Met OMT als versterking en een gloednieuwe website tillen we WANT naar een hoger niveau. We willen hiermee vooroplopen op het gebied van dagelijkse tech-ontwikkelingen.”

Ben je benieuwd naar het hele verhaal achter One More Thing, de fusie en bijvoorbeeld wat dit betekent voor het bekende forum? In onderstaand artikel vertellen we er alles over:

One More Thing gaat vanaf 1 september verder als WANT

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen