WANT zoekt versterking: 5 vacatures voor redacteuren, video-editors (en meer)

Tech Mark Hofman 13 mei 2024
Leestijd: 4 minuten

WANT breidt uit. Een van de grootste technologie-websites van ons land heeft op dit moment maar liefst 5 vacatures open staan. Join us!

Samengaan met One More Thing, een nieuwe website en grote stappen op TikTok, Instagram Reels en YouTube Shorts: WANT is zichzelf compleet aan het vernieuwen. Met het huidige team lukt dit al aardig, maar om het plan echt om te zetten tot actie hebben we simpelweg meer handjes nodig.

Bij WANT ademen we technologie. De meest recente smartphones, nieuwste tablets of de dikste elektrische auto’s: we krijgen het er warm van. Daarom willen we in Nederland zoveel mogelijk liefhebbers meetrekken in ons enthousiasme. We testen ons suf, praten in een podcast en laten ze allemaal zien op de socials. Tijd om dat feestje met meer mensen te vieren.

WANT zoekt versterking: 5 plekken beschikbaar

Het maakt niet uit of je de sterren van de hemel schrijft of juist een koning bent in het monteren en presenteren van een video of podcast: er is plek bij de redactie van WANT.

Op dit moment zijn er dus 5 vacatures beschikbaar. Het gaat daarbij om één plek waarbij je aan de slag gaat als vaste kracht van het team, twee vacatures voor freelancers en twee stage vacatures. Here we go!

Samsung Galaxy S24 ultra verslaat iPhone 15 Pro Max op dit punt
(Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

WANT zoekt een technologie-redacteur (website + video)

Om het vaste team van WANT te versterken zoeken we per direct een vaste kracht. Iemand die 32 uur per week meewerkt aan de website, podcast en video’s die we online publiceren.

We zoeken iemand die weet wat de liefhebber wil lezen, wat onze jonge doelgroep op socials wil zien en zijn of haar passie op al onze platformen (in zelfgeproduceerde producties en artikelen) over kan brengen. Je bent dus niet alleen bezig met het schrijven van het laatste nieuws, je schrijft ook scripts voor video’s die je o.a. zelf presenteert. Je praat wekelijks mee in onze Freakin’ Nerds-podcast, draait je eigen producties (van filmen tot editen) en zorgt er samen met de huidige redactie voor dat WANT naar een hoger niveau wordt getild op de verschillende platformen.

Benieuwd naar wat we te bieden hebben of jezelf aanmelden? Dat kan via deze link.

WANT zoekt redactie-stagiair (Fulltime)

Als schrijven en technologie je passie is, dan is dit zonder twijfel de stage voor jou. WANT zoekt op dit moment naar een redactie-stagiair die niet kan wachten om ons miljoenenpubliek meer te vertellen over de laatste innovaties.

Je leert tijdens deze stage niet alleen hoe je achter elk nieuwtje het unieke verhaal kunt vertellen of hoe je dit vandaag de dag zo snel mogelijk de wereld inhelpt, maar maakt ook kennis met de nieuwste producten. Je gaat naar evenementen, test nieuwe producten en wil als geen ander dé trends op het gebied van technologie delen.

Dat doe je door verhalen te schrijven op onze website en toffe invalshoeken te vinden voor onze overige content zoals de afleveringen van de Freakin’ Nerds-podcast en onze video’s. Deze verhalen zal je schrijven en bewerken voor onze social-kanalen, zoals Tiktok en Instagram.

Benieuwd naar de details of jezelf aanmelden? Klikker de klik!

WANT zoekt social-stagiair (Fulltime)

Sociale media zijn belangrijker dan ooit tevoren. Iets dat we bij WANT als geen ander weten. Niet alleen omdat we de meest recente ontwikkelingen op de voet volgen, maar ook omdat we de platformen bestormen met onze content. Iets waar we jou graag iets van bijbrengen en iets waar wij dolgraag iets van jou willen leren.

Als social-stagiair vertaal je artikelen door naar pakkende content voor de socials, spot je trends, breng je het nieuws als eerste, bedenk je interactieve content voor de Instagram en werk je nauw met de redactie samen voor videoproducties. Je geeft je input voor ideeën, ontwerpt toffe templates in de huisstijl en maakt content rond onze podcast.

Benieuwd naar de details of jezelf aanmelden? Deze link is je beste vriend!

WANT zoekt 2 freelance technologie-redacteuren

WANT zoekt naast vaste krachten en stagiairs ook altijd naar freelancers. Ben jij een freelance-redacteur die uitstekend weet hoe de huidige markt in elkaar steekt en wil jij dolgraag aan ons publiek je passie delen en prachtige verhalen maken? Dan zijn we op zoek naar jou.

We hebben op dit moment twee plekken vrij voor freelancers die onze redactie, op eigen invulling, kunnen versterken. Ben jij of ken jij diegene? Stuur dan je motivatie + CV naar [email protected] en dan doe we binnenkort een heerlijke bak koffie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!