WANT2SEE: Netflix knalt met topserie, Ruud Gullit op jacht naar Farao’s

Films & Series Jeroen Kraak 7 nov 2022
Leestijd: 3 minuten

Een nieuwe week betekent weer nieuwe content op de streamingdiensten. WANT neemt voor jou Netflix, Disney+, Amazon Prime en alle andere platformen onder de loep en zet de interessantste nieuwe titels op een rij.

Er komen weer enorm veel nieuwe series en films naar de streamingdiensten (zoals Netflix) deze week. Om niet verdwaald te raken door alle titels, zet WANT-redacteur Jeroen Kraak er voor jou speciaal vijf op een rijtje. Zo weet je welke een must-watch zijn en welke je kunt overslaan.

Dit kun je verwachten op Netflix, Amazon Prime en Disney+

Ook deze week is het aanbod op de streamingdiensten enorm veelzijdig. Zo gaat Ruud Gullit aan de slag met farao’s en zie je komiek James Corden in een compleet andere rol op Amazon Prime Video. Netflix komt met een nieuw seizoen van een van de populairste series.

Genoeg te koekeloeren, dus!

Save Our Squad With David Beckham | Disney+ | 9 november

David Beckham was niet de beste voetballer ooit, maar misschien wel de speler die zich het best wist te promoten. Geen wonder dat hij nog steeds een zeer gewaardeerde gast is bij menig feestje en voetbalwedstrijd.

Voor Disney+ gaat hij dit keer proberen om een voetbalteam te redden. Het amateurteam Westward boys wist nog geen wedstrijd te winnen. Kan hij voorkomen dat het team degradeert?

The Crown (seizoen 5) | Netflix | 9 november

Via de televisie konden we in september allemaal de begrafenis volgen van de Britse koningin Elizabeth. Het is dan ook niet raar dat veel mensen erg benieuwd zijn naar het nieuwe seizoen van The Crown op Netflix.

Het vijfde deel van de Netflix-original gaat over de roerige jaren ’90 van de koninklijke familie. We weten natuurlijk allemaal wat daarin gebeurde: de dood van Diana. Het is misschien wel de grootste uitdaging tijdens haar heerschappij.

Mammals | Amazon Prime Video | 11 november

James Corden kennen we allemaal als grappenmaker in zijn Amerikaanse late night show. Daarin zingt hij onder andere met bekende artiesten liedjes in Carpool Karaoke. Maar deze veelzijdige man kan veel meer.

Op Amazon Prime Video zien we Mammals. In dit donker komische drama komen onthullingen en geheimen van het moderne huwelijk naar voren. Daadwerkelijk alles komt voorbij: verdriet, rouw, spanning, liefde, vriendschap verraad en magisch realisme.

Ruud Gullit en Mysteries van het Oude Egypte | Amazon Prime Video| 11 november

Maar Amazon Prime Video heeft meer deze week en nu zelfs wel een heel opvallende show. Het oude Egypte wordt verkend door… Ruud Gullit? Ja echt, deze ooit zo grandioze voetballer is namelijk helemaal weg van de Egyptische geschiedenis.

Netflix-fans houden maar niet op over krachtige nieuwe documentaire

In deze show op Amazon Prime Video doorkruist hij het land met een rijke geschiedenis. Daar ontmoet hij wetenschappers maar ook echte vrijdenkers. Hij wordt op plaatsen toegelaten waar normaal niemand welkom is. Kan hij de geheimen van het oude Egypte ontrafelen? Je ziet het op de streamingdienst.

Mythic Quest (seizoen 3) | Apple TV+ | 11 november

Een van de beste komedieseries van de afgelopen jaren is terug voor een derde seizoen op Apple TV+. Nee, we hebben het niet over Ted Lasso, maar Mythic Quest dat net zo goed grandioos mag worden genoemd.

In deze serie volgen we een groep gameontwikkelaars, die zowel in hun werk als privé de nodige uitdagingen krijgen. In het derde seizoen gaan Ian en Poppy aan de slag voor hun nieuwe studio en moet Dana mediator spelen. Ondertussen is David de baas geworden bij Mythic Quest en krijgt hij lastige vraagstukken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen