De fictieve dating app die Ted Lasso-fans nu echt kunnen gebruiken

Tech Wesley Akkerman 11 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Als fan van de Apple TV+-serie Ted Lasso ben je wellicht bekend met de app Bantr. Dit is een applicatie voor online dating, waarbij mensen niet kunnen zien hoe de ander eruitziet. Tinder, maar dan compleet omgedraaid. Nu kun je Bantr zelf uitproberen in de echte wereld, via een andere, populaire datingapp.

Bantr is namelijk een onderdeel geworden van de datingapp genaamd Bumble. Binnen deze app kunnen vrouwen het initiatief nemen voor het gesprek, wat hen waarschijnlijk een hoop hey‘s scheelt op dagelijkse basis. En nu kun je dus ook een gesprek met elkaar aangaan zonder te weten hoe iemand eruitziet.

Daten als Ted Lasso-personages

Het onderdeel binnen Bumble werkt net wel even anders dan in de show. Je kunt namelijk alleen op donderdagavond vanaf 19:00 uur daten als Ted Lasso-personages. Daarnaast is het zo dat de optie tijdelijk beschikbaar is. Je vindt hem tot aan het einde van 2022 binnen de bekende app.

Ted Lasso Bantr
Daten op z’n Ted Lasso’s (Afbeelding: Bumble)

Bumble regelt de matches op basis van locatie en leeftijd. Je hebt drie minuten om elkaar een beetje te leren kennen. Zit de tijd erop? Dan krijg je de vraag of je gematcht wil worden met de persoon aan de andere kant. Mocht je dat niet willen, geen probleem – dan krijg je een andere optie voorgeschoteld.

Toch elkaars foto zien

Besluiten jullie allebei om het gesprek voort te zetten, dan krijgen jullie aan het einde van de rit elkaar volledige profiel en foto te zien. Bumble zegt dat je hierdoor wellicht een connectie vindt met iemand waarvan je dat aanvankelijk niet zou verwachten. We daten nou eenmaal allemaal met vooroordelen…

Dit is overigens niet de enige partnerschap die de Ted Lasso-franchise momenteel aangaat. Je treft het team uit de populaire serie namelijk ook in de meest recente FIFA-game aan. Oh en mocht je een abonnement nemen op Bumble, dan krijg je daar twee maanden aan Apple TV+ bij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Bumble

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen