Keanu Reeves onthult zijn Marvel-droomrol (en we worden gek)

Films & Series Mark Hofman 11 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Hoewel Keanu Reeves een prachtige carrière heeft, blijft de acteur nog altijd dromen. Zo is er één Marvel-rol die hij dolgraag op zich zou nemen. En met alle eerlijkheid: we beginnen al te kwijlen bij het idee.

In een interview met Jimmy Kimmel bespreekt Reeves welke Marvel-rol zijn tienjarige zelf hem dolgraag zou zien spelen. Iemand interesse in zijn versie van Johnny Blaze?

Keanu Reeves over zijn Marvel-droomrol

John Wick, The Matrix en zelfs Bill & Ted: het cv van Keanu Reeves is er één om jaloers op te zijn. Toch kan daar nog een uitstekende titel bijgezet worden. Als het aan de tienjarige Keanu Reeves ligt, moet de volwassen acteur toch echt in de huid kruipen van Johnny Blaze.

Wie dat precies is? Ah, maar natuurlijk. Het personage staat in de Marvel-wereld vooral bekend onder zijn alias Ghost Rider. Een rol die Nicolas Cage in 2007 en 2012 op zich nam. Beide titels waren geen gigantisch succes, maar eerlijkheid gebied ons te zeggen dat dit niet per se aan Cage lag. Het waren vooral de Special Effects en het verhaal die te wensen overlieten.

Toch zou een derde poging om Ghost Rider tot leven te wekken wel bijzonder vet zijn. Zeker wanneer Keanu Reeves, naar mijn mening toch echt een van de meest awesome acteurs uit Hollywood, in de huid van de brandende schedel kruipt.

Niet de eerste keer

Het is echter niet de eerste keer dat Keanu Reeves in verband wordt gebracht met het Marvel-personage. In 2019 liet grote baas Kevin Feige al weten voor bijna iedere film uit het MCU in gesprek te zijn geweest met Keanu Reeves.

Fans waren het er al direct over eens dat de John Wick-acteur toch echt in de huid van Ghost Rider moest kruipen. Iets waar hij het zelf dus duidelijk mee eens is.

Marvel en Disney+ pakken bizar record met korte monsterfilm

Dus kom op, Marvel. Waar wachten jullie nog op? Let’s make it happen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!