WANT2SEE: deze nieuwe series zie je vanaf deze week op Netflix, Amazon en de rest

Films & Series Jeroen Kraak 17 okt 2022
Leestijd: 3 minuten

Een nieuwe week betekent nieuwe content op de streamingdiensten. Wij vertellen je wat je op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en de rest is te zien.

Waarschijnlijk zie je het al als je naar buiten kijkt: alleen maar regen. Het is dus de ideale tijd om weer lekker voor de televisie te zitten en een goede film of serie te kijken. Dat doe je natuurlijk via de streamingdiensten. Maar wat kun je nu verwachten op Netflix, Amazon Prime Video? WANT-redacteur Jeroen Kraak zet vijf grote releases op een rij.

Nieuwe serie op Amazon, Netflix en Apple TV+

Ook deze week is er weer genoeg te zien op de verschillende streamingdiensten. Duik in het verleden bij Netflix en ga de toekomst in met Amazon Prime Video.

The Peripheral | Amazon Prime Video | 21 oktober

Deze serie op Amazon Prime Video is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver William Gibson. The Peripheral draait om Flynne Fisher (Chloë Grace Moretz), een vrouw die de brokstukken van haar gebroken familie bij elkaar probeert te houden in een vergeten uithoek van Amerika.

Flynne is slim, ambitieus en gedoemd te mislukken. Ze heeft geen toekomst, totdat de toekomst haar komt halen. The Peripheral is een van de meestervertellers William Gibsons in een oogverblindende, hallucinerende blik op het lot van de mensheid en daar voorbij.

28 Days Haunted | Netflix | 21 oktober

Bestaan geesten nou echt? Netflix duikt er dieper op in. Ed en Lorraine Warren houden die mogelijkheid zeker open. De twee zijn paranormale onderzoekers en hebben verschillende theorieën ontwikkeld.

Drie verschillende teams gaan op pad voor 28 dagen. Zij moeten de meest spookachtige locaties in de Verenigde Staten onderzoeken voor een experiment. Het resultaat zie je op Netflix.

Raymond and Ray | Apple TV+ | 21 oktober

Met Ethan Hawke en Ewan McGregor mag je met recht spreken van een topcast voor deze productie op Apple TV+. Het verhaal volgt twee halfbroers die in de schaduw leven van hun verschrikkelijke vader. Als hij overlijdt hebben de twee de kans om opnieuw te beginnen. Er is boosheid, pijn en misschien wel liefde.

Acapulco (seizoen 2) | Apple TV+ | 21 oktober

Het eerste seizoen van Acapulco was een succes voor Apple TV+ en dus besloot de streamingdienst om met een tweede te komen.

De serie die, zowel in het Spaans als Engels, vertelt het verhaal over de twintiger Máximo Gallardo. Zijn droom komt uit als hij als cabana boy mag werken in het heetste resort van Acapulco. Verwacht een jaren ’80-vibe en veel humor.

Barbarians (seizoen 2) | Netflix | 21 oktober

De Duitse Netflix original Barbaren, oftewel Barbarians is terug voor een tweede seizoen. Een jaar na de nederlaag van Varus vestigt zich een nieuwe Romeinse generaal in het Germaanse rijk. Ari probeert ondertussen koning van alle stammen te worden, maar een rivaal staat hem in de weg.

Het eerste seizoen van Barbarians op Netflix is goed ontvangen. De serie scoort een 7,2 op IMDb.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen